DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kartepe´de Gökyüzünde Yolculuk

Kartepe´de Gökyüzünde Yolculuk

Kartepe doğa ve extrem sporlarının adresi olmaya devam ediyor. Doğasıyla ve eşsiz doğal güzellikleri ile her türlü sporun ve sporseverin adresi olan Kartepe, yamaç paraşütü sporunun da Kartepe Belediyespor bünyesine katılması ile doğa sporları için cazibe merkezi olma iddiasını sürdürüyor.

Kartepe Sporun Adresi Olmaya Devam Ediyor

Futbol, karate, boks, güreş, su kayağı, bisiklet, hentbol, halk oyunları ve oryantring sporları olmak üzere 9 farklı branşla sportif faaliyetlerine devam eden Kartepe Belediyespor, bünyesine yamaç paraşütünü de dahil ederek, branş sayısını 10’a yükseltti. Kartepe Yamaç Paraşüt Kalkış Alanında çalışmalarını yoğun bir şekilde yürüten spor kulübü yetkilileri, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda Kartepe’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ederken, yamaç paraşütü sporuna ve sportif havacılığa katkılarından dolayı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkürlerini iletti.

Üzülmez: Turizm Potansiyelimize Zenginlik Katacağız

Kartepe’de adrenalin yüklü tüm doğa sporlarına her türlü desteği veren Kartepe Belediyesi, fiziki yapısı ve eşsiz güzelliğiyle sadece kayak ve diğer kış sporları değil, yamaç paraşütü olanaklarını da sunarak, sporcularına ve bölgeye gelen tatilcilere farklı aktivitelerle buluşturmaya devam edecek. Doğa sporlarının turizm pastasında son yıllarda önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Başkan Üzülmez, “Kulüp yetkililerimiz ve uzmanlar deneme uçuşlarını gerçekleştiriyor. Hava koşullarına göre değişmekle birlikte Kartepemiz bu spor için uygun tüm koşulları sağlıyor. Hedefimiz, bu branşta da başarılı sporcular yetiştirmek ve Kartepe turizmine açmak. Kartepe de Gökyüzüne Yolculuk, deneyenlerin nefesini kesecek. Hayırlı olsun.” dedi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.