DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KILIÇDAROĞLU’NA ANLAMLI HEDİYE

KILIÇDAROĞLU’NA ANLAMLI HEDİYE

CHP Eski il Kadın Kolları Başkanı Hülya Güreli Yolcubal’dan

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Kadın Kolları Eski İl Başkanı Hülya Güreli Yolcubal, Adalete Yürüyüşüne katıldı. Yürüyüşe katılan Yolcubal, Kılıçdaroğlu’na anlamı çok büyük bir hediye takdim etti.

Adalet için Ankara’dan İstanbul’a yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ilimizden de büyük destek var; hemen hemen her gün yürüyüşe Kocaeli’den de katılımlar oluyor. Yürüyüşe 30 Haziran Cuma günü CHP Kocaeli Kadın Kolları eski İl Başkanı Hülya Güreli Yolcubal da katıldı. Yolcubal, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile İzmit’e kadar yürüyecek. Ancak yürüyüşe katılırken Yolcubal, Kılıçdaroğlu’na çok anlamlı bir hediye de verdi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Yolcubal’a teşekkür etti

Eski İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Güreli Yolcubal Adalet Yürüyüşünü anlatan bir resmi, Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye etti. Resim konusunda duygulandığı görülen CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, “Böyle bir çalışma yapılmasını çok arzu etmiştim. Ancak yürüyüşün yoğunluğu için de buna fırsat bulamamıştık. Çok teşekkür ediyorum” dedi.Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyen eski Kültür Bakanı İstemihan Talay da resmin CHP müzesi için önemli bir eser olacağına dikkat çekerken Genel başkan Yardımcısı Seyit Torun da “Bu güzel resmi genel başkanımızın odasın da değerlendirebiliriz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.