DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KÖRFEZ MAHALLESİ’NDE YAYALAR İÇİN ÇALIŞMA

KÖRFEZ MAHALLESİ’NDE YAYALAR İÇİN ÇALIŞMA

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yol açma ve genişletme çalışmalarına hız vererek hizmet atağını sürdürüyor. İlçenin ihtiyaç duyulan her noktasında ulaşımın rahat ve güvenli olması için ileriye dönük çalışmalar gerçekleştiren ekipler Körfez Mahallesi’nde bir dizi çalışma gerçekleştiriyor.

2017 yılı yatırım programı kapsamında yol açma ve genişletme çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet vermek adına talepleri yerine getiriyor. Amaçlarının çalışmaların titizlikle yapılarak kaliteli ve kalıcı olarak kalmasını sağlamak olduğunu belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz çalışmaların ihtiyaç duyulan yerlerde yapılmaya devam edeceğini söylüyor. Çalışmalar kapsamında Körfez Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Hasan Hoca Sokak ve Cemal Şişman Sokak’ta kaldırım çalışmalarını sürdüren ekipler Sonbahar Sokak’ta yol genişlemesi ve yol güvenliği için perde duvar çalışması yapıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.