DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KURAL İÇİN BORDÜR DÖŞENDİ

KURAL İÇİN BORDÜR DÖŞENDİ

Önce Yaptılar Sonra Bozdular

İlçemizin yeni Prestij yolu olan 38. Sokak’ta çalışmalar tamamen tamamlanarak yol trafiğe açılmıştı. Prestij yol bittikten sonra şimdi de yolun ortasını kazıp bordür döşediler.

Yolun ortasını kazarak bordür döşediler

Gölcük Belediyesinin başlatmış olduğu ve bir çok sokakta ve caddede uygulamaya geçilen prestij yol çalışmalarında son olarak Merkez Mahallesi 38.Sokakta bu projeye eklenmişti ve bayram gelmeden söz verildiği gibi prestij yol çalışmaları bitmişti. Fakat 38.Sokaktaki prestij yolun ortasını kazarak bordür döşediler. Neden yol çalışmaları tamamen bitmeden bordür konulmadı da prestij yol bittikten sonra bir daha yol kazılıp neden bu kadar uğraşıldı?

YORUMLAR

  1. özlem dedi ki:

    Baştan planlanmadan bir işi yapmaya kalkışırlarsa daha çok yapıp bozarlar. Heryerde örneklerini görmek mümkün. Bir iş bu kadar mı plansız yapılır anlamadım ki.