DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“MUTLULUK; MİLLETİN HUZURU VE GÜVENİDİR”

“MUTLULUK; MİLLETİN HUZURU VE GÜVENİDİR”

                                  Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178. yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit yakınları ve gazilerle için düzenlenen iftar yemeği Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu’nun katılımları ile gerçekleşti.

Düzenlenen iftar yemeğine; Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu’nun yanısıra, Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Berker Emre Tok ve eşi, K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Kurt ve eşi, Vali Yardımcısı Dursun Balaban ve eşi, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve eşi,  İl Jandarma Komutanı Alb. Mehmet Karadeniz, İl Müftüsü Yusuf Doğan ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve eşi, çok sayıda askeri personel ile şehit yakınları ve gazi ve gazi yakınları katıldı.

İl Jandarma Komutanı Alb. Mehmet Karadeniz’in konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında; “Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünde, bu mübarek Ramazan akşamında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliği, hür ve bağımsız yaşama iradesi ve devletimizin ilelebet payidar olması için canlarıyla bu toprakları vatan eyleyen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, makamları cennet olsun. Kahraman şehitlerimizin silah arkadaşı onurlu gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bir ve beraberliğimizi, ortak yaşama irademizi ne kadar güçlü tutarsak, o kadar zenginleşir, güven ve güç kazanırız. Jandarma Teşkilatı kuruluşundan bugüne bu ülkenin can ve mal güvenliği başta olmak üzere, huzur ve güvenin temininde çok büyük katkıları ve çalışmaları var. Her bir teşkilat mensubumuzu tebrik ediyorum. Bu görevler özeli olmayan, millete adanmış, mesai mevhumu olmadan çalışılan görevlerdir. Mutluluk milletin huzuru ve güvenidir.   Ramazan ayının herkes için huzurlu, barış ve mutluluk getirmesini” dileyen Sayın Valimiz Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümünü tebrik etti.

Konuşmaların ardından Mehmet Ali Paşa Cami İmam Hatibi Ahmet Oruç’un okuduğu Kuran-ı Kerim’den sonra iftar yemeğine geçildi .

İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın okuduğu duaların ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu ile protokol üyeleri şehit yakınları, ve gazilerimiz ile sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.