DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Piri Reis İlkokulu’nda öğrencilerin KARNE HEYECANI

Piri Reis İlkokulu’nda öğrencilerin  KARNE HEYECANI
09.06.2017
2.798
A+
A-

Piri reis İlokulu’nda öğrencilerin

KARNE HEYECANI

İlçemizde dün sabah itibariyle bütün okullarımızda karne heyecanı yaşandı. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının son gününde karnelerini alan öğrenciler 3 aylık uzun bir tatile merhaba demenin sevincini yaşarken sınıf öğretmenleri ve arkadaşlarından ayrılmanın da burukluğunu yaşadılar.

Bir yanda karne heyecanı bir yanda hüzün

İlçemizde bu sene tam 28 bin öğrencimiz karne alma sevinci yaşadı. İlçemizin köklü ve başarılı okullarında Piri Reis İlkokulu’nda da dün sabah erken saatlerinde karne heyecanı yaşayan okullarındandı. Karnelerini aldıkları ve tatile çıktıkları için sevinen öğrenciler bir yandan da arkadaşlarından uzun süre ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşadılar.

Bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler

Piri Reis ilkokulu 4. Sınıf öğrencileri karne almanın verdiği heyecandan daha çok İlkokul öğretmenlerinden ayrılacaklarına üzüldüler. 4/ C sınıf öğretmeni Emel Deniz Cengiz 32 öğrencisini İlkokuldan mezun edip ortaokula göndermenin mutluluğunu ve hüznünü yaşadı. Karnelerin dağıtımında oldukça hüzünlü dakikalar geçiren öğrenciler öğretmenleri ve arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşarkan bir yandan da ortaokula gidecekleri için mutluluğunu yaşadılar. 4/ C sınıf öğretmeni Emel Deniz Cengiz öğrencilerini teker teker öperek karnelerini verdi ve hepsiyle hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi. Karne dağıtımından sonra 4/ C sınıf öğretmeni Emel Deniz Cengiz, “ Bugün en az sizler kadar bende heyacanlı ve mutluyum. 4 yıl çok güzel günlerimiz geçti. Okulun başladığı ilk günkü o tatlı heyecanınız ve mutluluğunuz dün gibi aklımda. Sizler artık büyüdünüz ve bugünden sonra herbiriniz Ortaokul’da eğitimlerinize devam edeceksiniz ve eminim ki çok güzel yerlere geleceksiniz. Ben hepinizle gurur duyuyorum. Hepinize hayattı başarılar diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından veliler 4 yıl boyunca çocuklarını bugüne getiren öğretmenlerini unutmadılar ve çiçekler ve hediyeler vererek teşekkür ettiler.

 

 

Öğretmenlerine çiçek ve hediyeler vermeyi de ihmal etmediler

4 /E sınıf öğretmeni Şule Gedik 36 öğrencisini mezun etmenin mutluluğunu yaşayanlardandı . 4 yıl boyunca acısı ve tatlısıyla bugünlere getirdiği öğrencilerini mezun eden Şule öğretmen karnelerini verirken öğrencileriyle tek tek ilgilendi ve hepsiyle ayrı ayrı vedalaştı. Karne töreninin ardından bol bol fotoğraf çektiren öğrenciler ve veliler öğretmenlerine çiçek ve hediyeler vermeyi de ihmal etmediler. Kısa bir konuşma yapan 4 /E sınıf öğretmeni Şule Gedik şu şekilde konuştu, “ Göz açıp kapayıncaya kadar 4 senimizi bitirdik sizlerle. Sizin gibi öğrencilerin öğretmeni olduğum için gurur duyuyorum. Eminim ki burda aldığınız eğitimle Ortaokul da çok daha başarılı olacaksınız ve önünüzde ki engelleri teker teker aşacaksınız. Ben bu konuda sizlere sonuna kadar inanıyorum ve güveniyorum” dedi.

Anaokulundan 1. Sınıfa

Anasınıfı öğretmeni Pervin Torun’da 22 öğrencisini Anaokulundan mezun ederek 1. Sınıfa göndermenin mutluluğunu yaşadı. Piri Reis İlkokulu Müdürü Cemalettin Yılmaz ile birlikte minik öğrencilerini anaokulundan mezun etti. Minik öğrencilerinde ayrıldığı için hüzünlü olan Pervin öğretmen öğrencilerinin artık birer ilkokulu öğrencisi olacakları için de mutlu olduğunu belirtti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.