DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

RAMAZANDA DA ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

RAMAZANDA DA ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

İlçe Trafik Şube Amirliği Ekibi trafik güvenliği için

İlçemizde uygulamalarını aralıksız olarak devam ettiren ve ilçe trafiği başta olmak üzere araç sürücülerin ikazlarıyla trafik kurallarına uymasında azımsanamayacak katkısı olan trafik şube ekipleri Ramazan ayında da trafik uygulamalarına aralıksız olarak devam ediyor.

İlçe’nin genelinde belli noktalarda her gün rutin olarak uygulama yapan Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz gün yeni adliye noktasında uygulama yapan Trafik Polisleri vatandaşların eksik evrak ve gerekli kontrollerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Eksik evrakları olan vatandaşlara gerekli uyarılarda bulunan ekiplerin Ramazan ayında da bu çalışmalarına devam etmeleri en çok vatandaşlar tarafından beğeni topluyor.

VATANDAŞLAR UYGULAMALARDAN MEMNUN

Haftanın her günü belli noktalarda trafik uygulamasını gerçekleştiren ve Ramazan ayında da bu uygulamayı sürdüren ekiplerin bu uygulaması en çok vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Birçok vatandaş Trafik Ekiplerinin Ramazan ayında da sürdürdüğü Trafik Uygulamalarından memnun olduğunu belirterek “ Ramazan da özellikle iftar saatlerine kadar devam eden uygulamalar sayesinde trafik akışı düzene giriyor ve sürücülerin hiçbir eksiği olmuyor. Bu yüzden uygulamayı Ramazanda da sürdürmeye devam eden polis ekibimize teşekkür” ediyoruz şeklinde açıklamada bulunurken, trafik ekipleri eksik evraklarını gidermeyen sürücülere de ceza kesmeyi de ihmal etmediler.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.