DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ramazan’da da Zabıtaların Fırın Denetimleri Devam Ediyor

Ramazan’da da Zabıtaların Fırın Denetimleri Devam Ediyor

On bir ayın Sultanı Ramazan ayının gelmesi ile Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri çalışmalarını hızlandırdı. Zabıta ekipleri Ramazan ayında fırın imalathanelerini ve tezgaları denetlemeye devam ediyor.

Özellikle pidelerin gramajları kontrol ediliyor

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler,Ramazan Ayı öncesi olduğu gibi Ramazan ayı dolayısıyla Fırın İmalathanelerinin denetimine ağırlık verdi. İlçe merkezindeki fırınlar başta olmak üzere çevre fırınlara şok denetimler yaparak halkın sağlığını dikkate alan Zabıta ekipleri özellikle pidelerin  gramajlarının kontrolünde taviz vermiyor.

Denetimler sık sık devam edecek

Yapılan denetimlerde fırınlarda halkın ihtiyaçlarına yönelik satışa sundukları ekmek ve pidelerin gramajlarında bir sorun olup olmadığını kontrol ediyor. Ekipler, denetimlerden başarılı çıkan Fırın İşletmecilerini de ayrıca tebrik ediyorlar. Zabıta Ekipleri Fırın İşletmecilerine ruhsat , ekmek ve pide gramajları ile fiyat listelerinin halkın görecekleri bir yerde sergilemeleri uyarısında bulundular. Zabıta Ekipleri halkın ekmek ihtiyacına cevap veren işletmeleri sıkı denetim altına alacaklarını, aksi yönde hareket edenlere önce uyarı, bir sonraki denetimlerde ise yasal işlem yapacaklarını ifade ettiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.