DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sarıbay Batı Trakya Türkleri Derneğinin iftarına katıldı

Sarıbay Batı Trakya Türkleri Derneğinin iftarına katıldı

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticileri Bilgi Dehmen, Sabriye Şahin, Harun Yıldızlı, Selim Yıldız, CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ve yöneticisi Berkay Yıldızlı, İzmit Belediye Meclis üyesi Aliye Hale Meriç ile birlikte Batı Trakya Türkleri Dayanışma Deneği İzmit Şubesi’nin geleneksel iftar programına katıldı. Yenişehir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:10 adresindeki dernek binasında gerçekleşen iftar programında dernek başkanı Lütfi Bodur ve yönetimi kusursuz bir ev sahipliği yaparak, tüm konuklarla tek tek ilgilendi. Hep birlikte açılan iftarın ardından Ramazan ayının manevi atmosferinde sohbet edildi.

DAHA NİCE RAMAZANLARDA BİRLİKTE OLMAK İSTERİZ

Program öncesi Hacıhızır Mahallesi Fatih Camii İmamı Kemal Öztürk tarafından kuran-ı kerim okundu. Hep birlikte açılan iftarın ardından konuşan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şube Başkanı Lütfi Bodur, katılımcılara geldikleri için teşekkür ederek rabbim daha nice ramazanlarda böyle birlikte iftar açmayı nasip etsin dedi. İftar programında emeği geçenlere teşekkür etti. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Deneği İzmit Şubesi tarafından verilen iftar yemeğinde, patatesli kavurma, pilav, çorba, tulumba tatlısı ve ayran ikram edildi.

RAMAZANIN MANEVİ ATMOSFERİNİ BİRLİKTE YAŞAMAKTAN MUTLUYUM

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ramazanın manevi atmosferini böyle hep birlikte yaşamaktan, sizlerle aynı sofrada iftar açmaktan son derece mutluyum. Ramazan birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, hoşgörünün adı olan aydır. Yurtta, bölgemizde ve dünyada barışın sağlanması en büyük temennimizdir. Bizler de Ramazan ayının gerekliliklerini yerine getirebilmek için üzerimize düşeni gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle insanın yaşadığı her mekanda vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin Ramazan ayını en içten duygularla kutluyorum “ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.