DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

sponsor oldu

03.06.2017
986
A+
A-

Başarılı tenisçiye

İzmit Tenis Kulübü sporcularından Turan Akalın engelleri aştı ve Türkiye şampiyonu oldu. Olimpiyatlara hazırlanan Akalın’a bu süreçte başarılı iş adamı Recep Durul destek olacak

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından Ortakent-Yahşi Tenis Kulübü’nde düzenlenen ‘Tekerlekli Sandalye Türkiye Tenis Şampiyonası’na, İzmit Tenis Kulübü sporcularından Turan Akalın da katıldı. Akalın, üç gün güren ve inanılmaz çekişmeli geçen turnuvanın finalinde Mersinli Oğuzhan Güneş’i yenerek, Türkiye şampiyonu oldu.

HEDEF; OLİMPİYATLAR

Tenis sporuyla tesadüfen tanışan ve yaklaşık 12 yıldır İzmit Tenis Kulübü bünyesinde tenis oynayan Turan Akalın, 2009 yılından bu yana da Milli Takım’da yer alıyor. Yaklaşık 5 yıldır yarışmalara katılan Turan Akalın’ın, Balkan Şampiyonluğu da bulunuyor. Elde ettiği başarıyla hepimizi gururlandıran Turan Akalın’ın hedefi; 2020 Olimpiyatları. Ancak bunun için Akalın’ın bir sponsora ihtiyacı vardı, o da oldu.

RECEP DURUL SPONSOR OLDU

İzmit Tenis Kulübü Başkanı Metin Türedi’nin eşi, milli tenisçi Havva Türedi, olimpiyatlara hazırlanan Turan Akalın ile tenis sporuna gönül vermiş isimlerden biri olan, ilimizin tanınmış iş adamlarından Recep Durul’u bir araya getirdi. Kendisi de uzun yıllardır tenis oynayan Recep Durul, başarılı sporcumuza sponsor oldu.

DESTEK OLACAK

Maddi imkansızlıklardan dolayı turnuvalara katılamadığı için 2016 Olimpiyatları’nı kaçıran Turan Akalın, Recep Durul’un kendisine sponsor olmasından son derece mutlu oldu. “Sponsoru olmayan tenisçinin başarılı olması mümkün değildir” diyen Durul, Turan Akalın’a yurt içi ve yurt dışında katılacağı turnuvalarda destek olacak.

ÖNEMLİ BİR ADIM

Turan Akalın’ın elde edeceği başarının ilimiz için çok önemli olduğunu söyleyen Recep Durul, böylesine başarılı sporculara destek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. İzmit Tenis Kulübü yöneticileri de Recep Durul gibi isimlerin çoğalmasının hem tenis sporu hem de tenise gönül veren sporcular için çok önemli olduğunu, böylece başarının katlanarak artacağını ifade etti.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.