DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

STK BAŞKANLARIN DAN SANTRAL ASM’YE ZİYARET

STK BAŞKANLARIN DAN SANTRAL ASM’YE ZİYARET

Sivil Toplum Kuruluşu “STK” Başkanları Çeker, Pehlivan, Kara Santral Aile Sağlığı Merkezin “ASM” de görev yapan sağlık çalışanlarını yerinde ziyaret ettiler.

Çeker, Pehlivan, Kara dan Santral ASM’ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Hafta başı beton vinçinin Gazanfer Bilge Bulvarı Santral yokuşundan aşağı inerken Santral Aile Sağlığı Merkezi, Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Üreme Sağlığı Eğitim Merkezi’nin faaliyet de bulunduğu binanın duvarına çarparak Aile Sağlığı Merkezinin içerisine girmesi sonucu ölümlü kazanın meydana gelmesi nedeniyle Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği başkanı Dr. Recep Pehlivan, Kocaeli Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mustafa Kara il birlikte Santral Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan sağlık çalışanlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Sendika, Dernek ve Odayı Temsilciler Olay Mahallinde incelemede Bulundular

Aile Sağlığı Merkezi Yönetici Aile Hekimi Dr. Çiğdem Ercan’ın odasında gerçekleşen ziyaret esnasına da ASM görev yapan diğer sağlık çalışanları da hazır bulundu. Ziyaret esnasında Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Yılmaz, İzmit Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Damla Taşdelen Tosunda Santral ASM idi. ASM Yönetici Hekimi Dr. Çiğdem Ercan ve çalışanlar ziyaret için STK Başkanlarına teşekkür ettiler. Sendika, Dernek ve Odayı temsilen Santral Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Çeker, Pehlivan, Kara kazanın meydana geldiği yerde incelemede bulundular.

Gerekli Tedbirler Alınmayarak Kazalara Davetiye Çıkarılmıştır

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Şube Başkanı Çeker; Gazanfer Bilge Bulvarın daki yolun eğimi çok fazla olması nedeni ile Bulvar üzerindeki binalar ve yayalar sürekli olarak kaza riski ile karşı karşıyadırlar, yol ulaşıma açıldıktan sonra inişlerde sayısız kaza olmasına rağmen ufak tedbirler ile kazaları önlemek mümkünken bu zamana kadar  yetkili kişi ve kurumlarca gerekli tedbirler alınmayarak kazalara davetiye çıkarılmıştır. Umarız son olaydan sonra sorumluluk sahibi kurum ve kişiler gerekli dersi almıştır. Bundan sonra buna benzer üzücü olayların olmaması için gerekli tedbirleri alırlar,

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.