DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Tan Et Lokantasında Gölcük Beşiktaşlılar Derneği toplandı

Tan Et Lokantasında Gölcük Beşiktaşlılar Derneği toplandı

Gölcük Beşiktaşlılar Derneği düzenledikleri iftar yemeği ile Tan Et Lokantasında bir araya geldiler. Kalabalık bir grup halinde gelen dernek üyeleri iftar yemeğinin ardından Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutlamak adına hazırlanan pastayı kestiler.

Kenan Tan’dan sürpriz şampiyon pastası

İftar programına Gölcük Beşiktaşlılar Derneği üyelerinden ve Beşiktaş taraftarlarından Bener Ersoy, Maksut Kamışoğlu, Serhat Yılmaz, Afşin Şenemre, Vecdi Şenemre, Can Gönenç katıldı başta olmak üzere Beşiktaşa gönül verenler katıldı

2 yılda 2 şampiyonluk ve gelen 3. yıldız

Gölcük Beşiktaşlılar Derneği son 2 yılda özellikle iç ve dış saha maçlarını kaçırmayarak üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiler. Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden organize olan Beşiktaşlılar kulüplerine destek olmak amacıyla forma başta olmak üzer bir çok aksesuar alarak destek verdiler. Gölcük Beşiktaşlılar Derneğinin gücü kulüp tarafından da bilinip takip edilen bir dernek olma özelliğine de sahip.

Cemal Tan taraftarı coşturdu

Pasta kesilmesinin ardından iftar yemeğine katılan Beşiktaşlı taraftarlar grubu meşaleler ile Adnan Menderes İş Merkezini renklendirdi. Ardından Kenan Tan’ın oğlu Cemal Tan önce taraftalara 3’lü çektirdi ve o andan sonra taraftarlar ilerleyen saatlere kadar marşlarla şampiyonluğun tadını doyasıya çıkardı.

Gölcük Beşiktaşlılardan Kenan Tan’a Teşekkür

Gölcük Beşiktaşlılar Derneği üyeleri iftar programından sonra kendilerini en iyi şekilde ağırlayan işletme sahibi Kenan Tan’a teşekkür ederek şunları dile getirdiler. “ Kenan abimiz Beşiktaş’a gönlünü vermiş ilçemizde önemli değerlerden bir tanesi, bu sene de bizleri iftarda ağırlayarak ve şampiyonluk pastası sürprizi ile bilzeri onurlandırdı, coşkumuza coşku kattı. Kendisine ve personeline özellikle teşekkür ediyoruz, seneye inşallah şampiyon olarak iftarımızı yeniden burada organize ederiz” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.