DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TURŞU SEZONU KAPANIYOR

TURŞU SEZONU KAPANIYOR

 11 Ayın Sultanı Ramazan’ın gelmesiyle turşular standlarda yerlerini almıştı. İftar sofralarının vazgeçilmezi haline gelen turşu sezonu kapanıyor.

Ramazan Ayının olmazsa olmazı turşular tezgahlarda bol çeşitli olarak yerlerini almaya başlamıştı. Gölcük’te ramazan aylarında açtığı turşu standı ile tanınan Necati Gençer her sene olduğu gibi bu senede açtığı standı ile Gölcüklü vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Gençer, “Seneye Ramazan Ayı’nda buralarda olacağız inşallah”

Necati Gençer, “ 24 yıldır her zaman ramazan turşu standım ile hizmet vermeye devam ediyorum. Gölcüklü vatandaşlar biz artık yakından biliyor. Bizde 24 yıldır bu hizmetin en iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Havaların sıcak olması eskiye nazaran turşu satışlarını farka uğrattırsa da Gölcüklü vatandaşlar turşuyu seviyor. Özellikle 17.00’dan sonra aşırı yoğunluk oluyor. Vatandaşların bu ilgisi bizi mutlu ediyor tabii ki. Ama sezonumuz kapanmak üzere. Bizim turşu sezonumuz her Ramazan Ayı’nda devam edecek ama bayram da yaklaştı bizim sezonumuz da kapandı. Seneye Ramazan Ayı’nda Allah nasip ederse buralarda olacağız inşallah. Bende şimdiden tüm İslam alemine hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.