DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ücretsiz Spor Okulları yaz sezonunda devam edecek

Ücretsiz Spor Okulları yaz sezonunda devam edecek

Spor Okulları, 10 branşta yaz boyunca eğitimlerini sürdürecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan Ücretsiz Spor Okulları yaz boyunca 6-12 yaş arasındaki çocuklara spor eğitimi vermeye devam edecek. Çocuklar yaz aylarında zamanlarını sporla değerlendirmenin avantajını yaşayacak.

YAZ BOYUNCA 10 AYRI BRANŞTA ÜCRETSİZ SPOR EĞİTİMİ

Ücretsiz Spor Okulları yaz döneminde cimnastik,atletizm, satranç, masa tenisi, basketbol, voleybol, badminton, hentbol yüzme ve güreş olmak üzere 10 farklı branşta eğitim verecek. Yaz dönemi başvuruları ise başladı. Başvurular https://ebelediye.kocaeli.bel.tr/OnlineIslemler/SporOkullariBasvuruSayfasi adresi üzerinden online yapılabilinecek. Branşlara yerleştirilen öğrenciler bırakmış oldukları irtibat numaraları aracılığıyla bilgi verilecek. Ön kayıtları kabul edilen öğrencilerin velilerine ulaşılarak başvuru formunuu imzalamaları istenecek. Öğrenci velilerinin başvuru sırasında yanlarında öğrencinin 1 adet fotoğraf bulundurmaları gerekecek. Yüzme branşı öğrencilerinden ayrıca idrar raporu istenecek.

SPOR EĞİTİMİNE ARA VERMEYECEKLER

Ücretsiz Spor Okulları’ndan kış sezonunda 13 bin 095 çocuk ücretsiz olarak 10 ayrı branşta spor eğitimi aldı. Büyükşehir Belediyesi bu eğitimin hız kesmemesi için Spor Okulları’nı yaz sezonunda da açık tutma kararı aldı. Böylece çocuklar hem spor eğitimlerine ara vermeyecek hem de yaz aylarında vakitlerini en iyi şekilde ve spor yaparak geçirmenin keyfini yaşayacak. Bu durumdan çocukların yanı sıra hiç kuşkusuz ailelerini de oldukça mutlu edecek. Ücretsiz spor eğitimleri her zaman olduğu gibi yaz aylarında da uzman eğitmenler tarafından verilecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.