DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vali Amcalarından Genç öğrencilere mesaj var!

Vali Amcalarından Genç öğrencilere mesaj var!
.

Bugün yapılacak olan LYS sınavında gençlere Vali amcalarından mesaj var. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu yayınladığı basın açıklamasında gençlere güvendiğini belirterek şunları dile getirdi.

Sevgili öğrenciler;

          Sizlerin geleceği için büyük önem arz eden üniversiteye giriş sınavının ikinci aşaması olan Lisans Yerleştirme Sınavı ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de 10-11 ve 17-18 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Geleceğimizin teminatı olan siz değerli gençler, stresten ve heyecandan uzak, azminizi, mücadelelerinizi, sabrınızı, inancınızı ortaya koyarak hedeflerinize ulaşabileceğiniz bir sınav süreci geçirmeniz ve mutlu olabileceğiniz bir yüksek öğretim kurumunda eğitim görmeniz en büyük dileğimizdir. Kendinize güvendiğiniz sürece aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığına inanıyor ve emeklerinizin karşılığını almak için yıllardır edindiğiniz bilgi ve birikimlerinizi sınava yansıtarak başarılı olmanızı temenni ediyorum.

 

Gireceğiniz sınavların sakin ve gürültüden uzak bir ortamda sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için Valiliğimizce, sınav yapılacak tüm okullar ve çevresinde sınav öncesi, günü ve sonrası için her türlü emniyet ve trafik tedbirleri alınmış olup, ilçe nüfus müdürlükleri ise ani ve acil kimlik belgesi talepleri karşılamak üzere sınav süresince açık bulundurulacaktır.

Sizler bizim güvencemiz ve geleceğimizsiniz. Hayatın çok uzun süren ve umutsuzluğa düşülmemesi gereken bir süreç olduğunu unutmamalısınız. Her şeyin gönlünüzce ve güzel olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, çocuklarımızın her zaman yanında olan, emek ve desteklerini esirgemeyen ailelerine ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, Kocaeli ve ülkemiz genelinde sınava girecek tüm öğrencilere üniversite kapısını aralayacak olan Lisans Yerleştirme Sınavında başarılar diliyorum.

 

 

 

                                                                               

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.