DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yalı Camii Değirmendereliler tarafından oldukça beğenildi

Yalı Camii Değirmendereliler tarafından oldukça beğenildi
11.06.2017
1.365
A+
A-

Yalı Camii Değirmendereliler tarafından oldukça beğenildi

 

Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere’ye yaptığı en güzel projelerden biri olan Yalı Evleri projesinin içinde olan Yalı Camii Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in söz verdiği gibi Ramazan Ayı’na yetiştirildi.

 

Değirmendere’ye ayrı bir hava katacak

 

Değirmendere’ye yeni bir renk katacak olan Yalı Evlerinde çalışmalar son hız devam ederken Yalı Camii Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in söz verdiği gibi Ramazan Ayı’na yetiştirildi ve Ramazan Ayı arifesi günü ilk Cuma Namazı kılınarak hizmete açıldı. Önceliği iç dekorasyonuna veren firma çalışanları Cami’nin ibadete açılmasının ardından dış çalışmalarının da sonuna geliniyor.

 

Ekonomi canlanacak

 

6 Yalı Evi bir konuk evi ve bir adet Camii’den oluşacak olan Yalı Evleri projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yaz sonuna kadar bitmesi planlanan Yalı Evlerinde bina çalışmalarının yanı sıra çevre düzenlemesi de son hız devam ediyor. Kısa bir süre sonra bitecek olan Yalı Evleri Değirmendere’ye yerli ve yabancı turistlerin yeni uğrak yeri olacak gibi gözüküyor. Değirmendereli vatandaşlar yakında tamamlanacak olan Yalı evleri sayesinde Değirmendere’nin ekonomisinin de canlanacağını düşünüyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.