DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeniden Başkan olan Tülü, yapacağı etkinlikler hakkında bilgi verdi

Yeniden Başkan olan Tülü, yapacağı etkinlikler hakkında bilgi verdi

Geçtiğimiz ay gerçekleşen Genel Kurul ile yeniden başkan seçilen Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü yönetimi ile yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yeniden başkan seçildikten sonra çalışmalarını hızlandıran TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü dernek olarak yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi.

Tülü, “Burs başvurularını 1 Eylül tarihinde yayınlayacağız”

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, “ Gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul öncesi zaten bir takım çalışmalarımız vardı. Yeniden başkan seçilmem sonrası bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kurslarımız ve diğer sosyal faaliyetlerimiz devam ediyor. Her sene olduğu gibi bu senede TEMAD olarak 15 öğrenciye 200 Türk Lirası burslarımız devam ediyor. Burslarının devam etmeleri için öğrencilerimizden istediğimiz sınıflarını geçmeleri alttan ders bırakmamaları. Bu kurallara uyan öğrencilerimize 10 ay süre ile aylık 200 Türk Lirası burs yardımımız mezun oluncaya kadar devam edecek. Bu sene 4 öğrencimiz mezun oldu onların yerine yeni öğrenciler alacağız. Ağustos ayında gerçekleştireceğimiz Yönetim Kurulu toplantısı çerçevesinde bu 15 öğrenci olan sayımızı arttırabiliriz. Bu konuda bir çalışmamız olacak. Burs başvurularını 1 Eylül tarihinde yayınlayacağız. Genel belgeler, istenilen şartları içeren bir metin yayınlayacağı Web sayfamızda ve 20 Eylül’e kadar müracaat alıyoruz. Bu müracaatlar sonrasında ayrı bir burs seçici kurulumuz var onlara sevk ediyoruz. Orası değerlendiriyor ve bize isimleri bildiriyor ve bizde yönetim kurulu olarak bu önerilen isimleri onaylıyoruz ve Ekim ayı itibariyle burslarını vermeye başlıyoruz. Burs vereceğimiz öğrencilerde önceliğimiz şehit çocukları, anne babası vefat etmiş ailelerin çocukları ve maddi durumu iyi olmayan ve başarılı olan çocukları öncelik veriyoruz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.