DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Anıtpark’ta Çocuk Şenliği ikinci gününde de

Gölcük Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Çocuk Oyun Şenliği düzenliyor. Çocuklar Gölcük Anıtpark’a kurulan şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Anıtpark Çocuk Şenliği’nin ikinci gününde de yoğun ilgi gördü.

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Gölcük Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında Anıtpark’a kurduğu ‘Şişme Oyun Alanları’ çocuklara eğlenceli ve mutlu saatler yaşattı. Geçtiğimiz gün kurulan ve yoğun ilgi gören Şişme Oyun Gruplarında çocuklar bol bol oyunlar oynayarak iki gün boyunca gönüllerince eğlendi.

Dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi

Anıtpark’ta ilçe çocukları için özel hazırlanan alanlarda çocuklar, Ramazan’ın coşkusuna ortak oldu. İki gün süren ve geniş bir alana kurulan şişme oyun parkurlarında çocuklar doyasıya eğlenirken, Karagöz-Hacivat ve Tiyatro gösterileri ziyaretçilere hoşça vakit geçirmelerini sağladı. Ayrıca yapılan yarışmalarda dereceye giren çocuklara Fan Pop Çocuk Mağazası tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Ellibeş, “Çocukların doyasıya eğlenmeleri bizleri çok mutlu etti”

Etkinlik alanında çocuklar tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Ellibeş “Çocuklar yolda gördüklerinde evladım gibi sarılıyor. Bu mutluluk da bize yetiyor. Çocukların Ramazan Etkiliklerinden en sevdikleri şekilde oyun oynayarak, eğlenerek faydalanmalarını istedik. Artık çocuklar sokağa çıkmıyor, bilgisayar karşısında sağlıksız yetişiyor. İşte bu yüzden onları bir nebze bilgisayardan uzak tutarak doyasıya eğlenmelerini sağladık. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz her şeyin en iyisine layık” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.