DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YOL TRAFİĞE TAMAMEN AÇILDI

YOL TRAFİĞE TAMAMEN AÇILDI

İlçemizin en yeni Prestij yolu olan 38. Sokakta çalışmalar da sona gelindi. Yeni yapılan 38. Sokak’ın 66. Sokak ile bağlantısı yapıldı ve yol trafiğe tamamen açıldı.

Yol çalışmasının ardından demir dubalarda takıldı

Yapımına kısa bir süre önce başlanılmasına rağmen hızlı bir çalışma gösteren Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Fen İşleri Ekipleri 38. Sokağı çok kısa bir sürede tamamlayarak trafiğe açtı. Son bir ara sokakta kalan çalışmanın da önümüzdeki hafta içinde bitirilerek prestij yolun tamamen trafiğe açılması bekleniyor. Yeni prestij yol yapımı öncesinde elektrik alt yapı işlemleri elden geçirildi ve ardından kaldırım taşları yenilendi ve görme engelli vatandaşlarımız için kılavuz yol eklendi ve küp taş döşenerek nostaljik bir hava verildi. Ayrıca yol çalışmaları ile birlikte doğalgaz kutuları ve aydınlatma direkleri de yenilendi. Yol çalışmalarının bitmesi ile birlikte Gölcük Belediyesi İkmal Amirliği Ekipleri’de yol kenarlarına monte ettikleri demir baba dubalar ile sürücülerin araçlarını park etmelerini önlüyorlar.

Gölcüklü vatandaşlar çalışmadan çok memnun

  1. sokak sakinleri yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve “ Sokağımız dar bir yola sahipti. Duyarsız sürücüler araçlarını park ettikleri zaman arabalar sıkışıyor ve çok büyük sıkıntılara neden oluyordu. Ama şimdi yapılan prestij yol ile bu sıkıntılar ortadan kalkmış oldu. Önceden de park yasağı vardı ama bu yasağa kimse uymuyordu ve sürücülerin çoğu ceza yiyor ve arabaları çekiliyordu. Şimdi yol zaten tek arabalık birde yol kenarlarına takılan dubalar sayesinde artık sürücüler arabalarını yol kenarlarına bırakamayacaklar. Bu durum en çok bizim için iyi oldu. Biz Gölcük Belediyesi’ne bu güzel çalışması için teşekkür ediyoruz” dediler.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.