DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YOLLAR ÇİFT SIRA

YOLLAR ÇİFT SIRA

Otoparklar boş duruyor

İlçemizin en büyük problemlerinden biri olan otopark problemine ne kapalı otoparklar nede katlı otoparklar çare olamadı. İlçemizde bulunan otoparkların çoğunun yarısı boş dururken yollarımız çift sıra otopark vazifesi görüyor.

Açılan otoparklar bomboş duruyor

Gölcük’ün bitmez çilesi trafik problemine açılan otoparklarda çare olamadı. İlçemizde yeni faaliyete giren 17 Ağustos Kapalı Otopark’ı ve daha öncesinde hizmete açılan Katlı Otopark’ın yarısı boş dururken Gölcük’te bulunan çoğu cadde ve sokaklar çift sıra araçlar ile dolu olması olası bir yangın yada benzeri bir durumda ekipleri ve vatandaşları zor duruma sokabilir.

Yasaklar ve cezalar fayda etmiyor

Zaten dar olan yollara birde sağlı sollu araç bırakılması ortaya büyük sıkıntıların çıkmasına neden oluyor. İki aracın arasında kalan dar yolda iki sürücü karşı karşıya geldiği zaman ortaya gergin anlar çıkabiliyor. Araç parkedilmesin diye yol kenarlarına takılan dubalar da pek fayda etmiyor ve  duyarsız sürücüler nedeniyle sık sık hasar görmeye devam ediyor. Trafik Polisleri araçlara ceza yazmaktan, çekiciler araçları kaldırmaktan yoruldu ama sürücülerin bu durumdan bir şikayeti yok. Hal böyle olunca  Gölcük’ün bitmez çilesi trafik problemi de bitemiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.