DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

15 takım mücadele ediyor

15 takım mücadele ediyor

Taşköprü Futbol Turnuvası Start Aldı

Derincenin 7 yeni mahallesi Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toyları kapsayan proje çerçevesinde İshakçılara inşa edilen spor tesislerinde futbol turnuvası organize ediliyor. 15 takımın mücadelesi ile start alan Taşköprü Köyler Arası Futbol Turnuvası’nın açılış törenine Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan komite başkanı Ceyhun Türkçakal, “Turnuvada asıl gayemiz köyler arasında dostluk ve arkadaşlık köprüsü atmaktır, tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi. Derince Taşköprülüler Dernek Başkan Yardımcısı Nusret Özcan da yaptığı konuşmada, Derince Belediye Başkanı Buluta köylere verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Bulut, başarılar diledi

İshakçılar’a spor tesisi kazandırarak bu turnuvanın yapılmasına imkan sağlayan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Gençlerin ve hatta orta yaş seviyesindeki halkın kahveden kopup burada spor yapmaları bizlerin en büyük mutluluğudur. Turnuva komitesine ayrıca teşekkür ediyorum. 15 takım Derince merkezinde yapılan turnuvalarda bile çıkartılamıyor. Bizler hizmetlerimizin faal olarak kullanıldığını gördükçe hizmetlerimizi arttırarak yapmaya devam edeceğiz. Söz verdiğimiz gibi Taşköprü Er Meydanı’nı bu seneki güreşlere yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Ben turnuvada mücadele eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi. Açılış konuşmalarının ardından Başkan Bulut ve Çavuşlu Muhtarı Eyüp Özcan başlama vuruşu yaparak miniklerin gösteri maçını izledi. İshakçılar’daki turnuva iki ay boyunca devam edecek ve müsabakalar hafta sonları oynanacak.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.