DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

15 Temmuz Anma Etkinlikleri ve Demokrasi Nöbeti Sona Erdi

15 Temmuz Anma Etkinlikleri ve Demokrasi Nöbeti Sona Erdi

Gölcük 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişimi esnasında ve sonrasında olduğu gibi; girişimin ilk yıl dönümünde de bir arada ve ayakta. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinliklerinin ikinci gününde de Gölcük Anıtpark Meydanı doldu taştı.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, 15 Temmuz belgesel gösterimi, sonrasında Kur’an tilaveti ile başlayan  programın ikinci gününe; Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş,  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş , Gölcük AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Keskin, Gölcük Jandarma Komutanı Burçak Kırca,Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mürselpaşa Türk Müziği Topluluğu Kuran-ı Kerim Tilavetinden sonra, Tasavvuf Müziği konseriyle devam edip, Sema Gösterileriyle son buldu. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen program da, Sema Gösterisi izleyenler tarafından büyük bir keyifle ve dikkatle izlendi. Etkinlikler saat 24:00 da sona erdi.

“Biz Beraberiz ve Dimdik Ayaklayız”

Anma etkinlikleri sonunda bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Saygı Değer Kaymakamım ve bütün Gölcük vatandaşları, hanımefendiler , yavrularımız her birinizi sevgiyle saygıyla kalbimle selamlıyorum. Bir vatan nöbetini daha beraber başarıyla tutmanın mutluluğu, huzuru ve onuru içerisindeyiz. Yüce Rabbim bu ülkeye, bu vatana, bu millete inşallah bir daha böyle felaketleri yaşatmaz ,bu tür kalkışmalara fırsat vermez. Milletimize yapılan  bu kalkışmada halkımızın olanlara karşı dik duruşuyla gösterdiği o mücadeledeki azim ve kararlılığında hamdüsenalar olsun ki Yüce Rabbime biz  beraberiz ve dimdik ayaktayız. 2 gündür nöbetimizi tutuyoruz, özellikle ben hanımefendilere teşekkür etmek istiyorum , hanımlarımız ,kadınlarımız en istikrarlı nöbeti tutan taraf olmuştur, dualarıyla duruşlarıyla burada bize güç verdiler her zaman her daim bu duruşlarını sergilediler her birinden Allah razı olsun inşallah bu birlik ve beraberliğimiz ilelebet devam edecek, bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde birlik ve beraberliğimizi, mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz inşallah, bundan hiç kimsenin bir tereddüttü olmasın ,en ufak bir şüphesi bulunmasın biz bu duruşumuzu sürdürmeye devam edeceğiz. Ben bu  organizasyonda görev alan tüm kardeşlerimi, çalışanları emek veren herkesi tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Değerli Kaymakamımıza teşekkürlerimizi şükranlarımızı arz ediyoruz birlikte burada bu duruşu sergilediler ve bize önderlik ettiler, Emniyet mensuplarına  teşekkür ediyoruz, güvenlik görevlilerimiz her zaman ki fedakarlıklarını gösterdiler büyük bir özveriyle  24 saat esasıyla burada görevlerini yaptılar. Vatanını gönülden seven, Peygamber ocağımızın temsilcileri olan değerli askerlerimizi, dün bizlerle beraber olan şerefli ordumuzu, Donanmamızı ,Değerli Komutanımızı Deniz Ana Üst komutanımız ve onla birlikte tüm şerefli askerlerimize buradan teşekkürlerimizi, şükranlarımızı arz ediyoruz, onlar bu memleketin Mehmetçikleridir onlar bizim evlatlarımızdır. Ben bu duygular içerisinde bir kez daha hepinize sonsuz şükranlarımı ,teşekkürlerimi arz ediyorum, her birinize sağlıklı ,sıhhatli, mutlu, huzurlu ve  barış içerisinde nice yıllar  yaşatmasını dilerim  Yüce Rabbimden. Tüm şehitlerimize bu vesileyle bir kez daha rahmet diliyorum, ruhları şad olsun,  mekanları cennet olsun inşallah” dedi.

“Bir Olacağız, İri Olacağız, Diri Olacağız”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “Sevgili Gölcük Halkı, Belediye Başkanı, kamu görevlileri, değerli hanımefendiler, beyefendiler, sevgili çocuklarımız, gençlerimiz hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bugün bildiğiniz gibi Demokrasi Milli Birlik ve Beraberlik anma programını düzenledik bu anma programımızın ana teması şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak, şehitlerimize Allahtan rahmet dilemek, gazilerimize şükranlarımızı iletmek, aynı zamanda şehit ailelerimize de şükranlarımızı sunmak. Türkiye Cumhuriyetinin geleceğinin hangi şartlarda zor duruma düştüğünü görerek bundan sonra böyle kötü günlerle karşılaşmamak için gerekli tedbirler alındı. Bildiğiniz gibi FETÖ terör örgütünün Cumhuriyetimize, Milletimize karşı gerçekleştirdiği kalkışma hareketini, başta Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Başbakanımız, Bakanlarımız ve tüm halkımızla genci, yaşlısı, askeri ,polisi herkesi kadın erkeği ile bu girişim önlenmiştir. Bir daha böyle kalkışmalara mahal vermemek için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Bunlar olduğu zaman Türkiye Cumhuriyeti birlik ve beraberlik içinde çağdaş uygarlığın üstüne çıkar. Ben katılan herkese, emek veren herkese, başta belediye başkanımız olmak üzere, güvenlik kuvvetlerimize, katılan sizlere teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.