DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ağaçlara can suyu

Ağaçlara can suyu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi milyonlarca ağacı gece gündüz sulayarak canlı tutuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sıcak yaz günlerinde kenti serinleten ağaçları unutmuyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri kent genelindeki milyonlarca ağaca kurumamaları için sulama çalışması gerçekleştiriyor. 18 ton su kapasiteli 10 araç her gün ağaçlara can suyu dağıtıyor.

YEŞİLLENDİRMEYE DEVAM

Kocaeli genelinde ağaçlandırma çalışmaları sürüyor. Sakarya ve İstanbul il sınırları arası otoyol kenarları, D-100 Kenarları, mesire alanları, yürüyüş yolları, caddeler, bulvarlar ve yeşil alanlar, ağaçlandırılıyor. Süs bitkileriyle estetik uygulamalar da yapılıyor. Ağaçlandırma çalışmalarının yanında sulama hizmetleri ise ihmal edilmiyor.

ÇEŞİT ÇEŞİT AĞAÇ

Sabah ve akşam saatlerinde yapılan sulama çalışmalarıyla damlama sulama sistemi bulunmayan ağaçlar suya kavuşuyor. Mesire alanları, yürüyüş yolları, cadde ve bulvarların ağaçlandırılması çalışmalarına devam eden ekipler ağaçlandırma programı çerçevesinde pek çok çeşit ağaç türünü toprakla buluşturuyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.