DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK PARTİ İZMİT İLÇE YÖNETİMİ İLE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ZİYARETİ

AK PARTİ İZMİT İLÇE YÖNETİMİ İLE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ZİYARETİ

İSU GENEL MÜDÜRÜ ALİ SAĞLIK’A

AK Parti İzmit İlçe Başkanı ile İzmit Belediye Meclis üyeleri İSU Genel Müdürlüğüne atanan Ali Sağlık’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

KORKMAZ,”  SİYASETEN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

Ramazan bayramı sonrası yeni görevine başlayan Genel Müdür Ali Sağlık’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Sağlık, Kocaeli Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İşadamları ile Sivil Toplum Örgütlerini makamında kabul ediyor. İzmit Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Bulut ve AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ziyaret eden AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “İzmit Bekirpaşa Belediyesi ve İSU İzmit Şube Müdürlüğü gibi farklı görevlerde bulunan Ali Sağlık bey’ in İSU’da Genel Müdür olarak görev alması bizi mutlu etmiştir. Siyaseten her zaman yanında olacağız. Bu zamana kadar çok güzel çalışmalar oldu. İnşallah bundan sonra özellikle ilçemiz ile ilgili daha güzel çalışmalara imza atılacağına inanıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun. “dedi.

SAĞLIK, ”İZMİT’İN ALTYAPI PROBLEMLERİNİ BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, her kesim ile birlikte hizmet edeceklerini söyledi. Kocaeli genelinde olduğu gibi İzmit’te de önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Genel Müdür Sağlık, İSU olarak devam eden ve başlayacak olan altyapı çalışmalarında kendilerine destek istedi. İzmit doğumlu ve yaptığı görevlerden dolayı İzmit’i çok iyi bildiğini de sözlerine ekleyen İSU Genel Müdürü Ali Sağlık,”1997 yılında Bekirpaşa Belediyesinde göreve başladım ve 2004 yılına kadar çalıştım. 2004 yılından itibaren İSU Genel Müdürlüğü’nde değişik görevlerde bulundum. İzmit’in köylerinden olan Bağlıca’ da doğdum. İSU’ nun İzmit Şube Müdürlüğü’nün de ilk kurucu müdürüyüm. O nedenle hemen hemen İzmit’in mahallesinden, sokağına ve köylerine kadar her tarafını biliyorum. Şimdiye kadar bir şeyler yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Herhangi sıkıntı olduğu zaman telefonum 24 saat açık olacaktır. Burası hizmet yeridir; Mevki-makamlar hepsi geçici şeylerdir. Neticede hizmet etmek için geldik. Sizlerde hizmet etmek için belirli mevki ve kadrolardasınız. İnşallah ilçemizde belediyemizle kol kola hizmet edeceğiz, vatandaşın su ve kanalizasyon problemlerini çözmeye çalışacağız. ”dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.