DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AKŞENER’İN PARTİ KURMASI MHP’Yİ ETKİLEMEZ

AKŞENER’İN PARTİ KURMASI MHP’Yİ ETKİLEMEZ

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, gündemi değerlendirdi. Başkan Çakır, geçtiğimiz gün açıklanan Meral Akşener’in parti kurmasının MHP’ye zarar vermeyeceğini,etkilemeyeceğini söyledi. Başkan Çakır, ayrıca CHP’nin adalet yürüyüşü konusunu da değerlendirdi.

Ömürleri en fazla 10 yıl olur, Türkiye’ye 100 yıl kaybettirir

Geçtiğimiz gün Meral Akşener’in kuracağı partide Genel Başkan olacağı haberlerinin yayılması konusunu değerlendiren MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Meral Akşener Genel Başkan olacağı açıklandı. Herkesin parti kurma ve siyaset yapmaya hakkı var. Hayırlı olsun. Ben Meral Akşener’in parti kurmasının MHP’ye zarar vereceğini düşünmüyorum. Kesinlikle bizler kimseyi ayıplamıyoruz. Bizler Türk milleti adına siyaset yapıyoruz. 4 eylim içinde kurulan partilerin Türkiye’yi hangi noktalara taşıdığını gördük. Bunlar ülkemize zarar verir. En fazla ömürleri 10 yıldır, Türkiye’ye 100 yıl kaybettiriyorlar. Bu da emperyalist güçlere en iyi hizmet noktasıdır. Emperyalistlerin istedikleri isimleri iktidara taşıyor. Bunu yapanda ne yazık ki basında allayıp pullayıp milletin önüne süsleyip sunuyorlar. Bugün bunlar insan hakları gibi, demokrasi gibi, analar ağlamasın gibi kullanarak yola çıkıyorlar. Bu durumda bizi ayrışmaya, güçsüzleşmeye götürüyor. Ben yine de herkese sesleniyorum; Türk milletini ayrıştırmaya başaramayacaklar. Bu ülkeyi kimse bölemez. Bu ülke için kim hizmet vermeyecekse onlarla tabi ki de yollar ayrılır, hiç sıkıntı yok” dedi.

“Bizim karşı durduğumuz nokta devletle hesabı olanlarla birlikte yürüyenlere karşıyız”

MHP İlçe Başkan Bilal Çakır, “Şu anda provokasyonun yoğun olduğu ortamdan geçiyoruz. MHP her zaman adaleti isteyen partidir. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli sürekli uyarılarda bulunuyor. İsimler güzel adalet. Biz siyasetçiler, siyasi liderler ülke adına çalıştığımız, çalıştıkları adına önemlidir. Bizim karşı durduğumuz nokta devletle hesabı olanlarla birlikte yürüyenlere karşıyız. O yüzden biz bu yürüyüşe karşı çıktık.

Güzel cümlelerin ardına sığınıp insanları kandırmak olmaz

Adalet gibi güzel isim kötü alanlarda kullanılıyor. Güzel cümlelerin ardına sığınıp insanları kandırmak olmaz. Biz hangi siyasi parti de olursak olalım bizim tek çalışma noktamız ülkemizin geleceğini korumaktır.

Türkiye bir çok cephede çarpışıyor

Ülkemizin misak-ı milli topraklarını korumak bizim en önemli ödevlerimizdendir. Bugün Türkiye Cumhuriyetinin kaç cephede çarpıştığını unutmayalım. Ben buradan herkese sesleniyorum. Herkes aklını başına alsın. Devletimizin geleceği için aklını başına alsın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.