DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Amatör Spor Kulüplerine Destek

Amatör Spor Kulüplerine Destek

Amatör Spor Kulüplerine Destek

 

Gölcük Belediyesi 8 yıldır Amatör Spor Kulüplerine yapılan malzeme desteğini, bu yıl 9. kez yaparak Amatör Spor Kulüplerine bir kez daha büyük bir katkıda bulundu. Bu kapsamda toplam 15 spor kulübüne malzeme yardımı yapıldı.

 

Malzeme Dağıtımı Başkan Ellibeş bizzat kendisi yaptı. Dağıtım töreninde Başkan Ellibeş’in yanı sıra Levent Değirmenci, Belediye Birim Müdürleri ve Amatör Spor Kulüpleri Başkan ve Yöneticileri de bulundu.

 

Başkan Ellibeş’ten Amatör Spor Kulüplerine Tam Destek

 

Değirmenderespor, Gölcük İdmanyurdu, Harb-İşspor, İhsaniyespor, İhsaniye Doğan spor, Ulaşlıspor, Halıderespor, Kavaklıspor, Şirinköyspor, Hisareynspor, Gölcük Gençler Birliğispor, Yazlık spor, Asarköyspor, İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Gölcük Karadeniz Spor olmak üzere toplam 15 Amatör Spor Kulübüne 9. kez malzeme yardımı yapıldı. Gölcük Belediyesi takımların istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, maç kramponu, maç topu, antrenman penyesi, antrenman şortu, antrenman çorabı, antrenman eşofman takımı, maç tozluğu, kaleci maç eldiveni, kaleci antrenman eşofmanı, tekmelik, yağmurluk, antrenman yeleği, suluk, spor ayakkabı, seranomi eşofmanı, sarkaç top, antrenman çanağı, antrenman çemberi, istasyon seti, el pompası, antrenman merdiveni, huni, halı saha ayakkabısı olmak üzere malzeme yardımında bulunuldu.

 

“Sağlıklı Bireyler Yetiştirmek Sizin Elinizde”

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Birtakım sebepler ve bahaneler bizleri bir araya getirecek. Yine burada spor adına beraberiz. Bir gerçek daha var o da spor, devam ediyor. Sezonun açılmasına daha var ama spor kulüplerimize malzemelerimizi önceden verelim, herkes ona göre tedbirini alsın. Yönetici arkadaşlarımıza ve kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyorum, her zamanki gibi gönüllülük ve fedakarlık sizlerde. Sizler bu işlere öncülük yapıyorsunuz bizde yerel yönetim olarak destek olmaya çalışıyoruz. Sizi teşvik etmeye gayret ediyoruz. Hepimizin ortak hedefi amacı gayesi Gölcükte yaşayan çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı, sıhhatli, daha ahlaklı, dürüst, birbirleriyle barışık topluma faydalı bir birey olarak yetişmelerine katkı sunmak. Spor da bunu sağlıyor zaten. İnşallah sizler umduğunuzu yakalarsınız bu sezon. Öncelikle sağlıklı bir şekilde, kaza olmadan, ahlaki değerlere önem verecek şekilde sezonu kapatırsınız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.