DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Asfalt yama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Asfalt yama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor
26.07.2017
837
A+
A-

Asfalt yama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen asfalt çalışmalarını Turan Güneş Caddesi ve 631 sokak’ta da sürdürüyor. Bu kapsamda ihtiyaç olan mahallelerde sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirildi.

Yaz boyunca kentin dört bir yanında yol yapım işlerine devam eden Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çeşitli sebeplerden dolayı bozulan yollarda da yama çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak yol tadilat işlerinde, Turan Güneş Caddesi ve 631. Sokak’ta asfalt yama yapan ekipler şehir genelinde çeşitli nedenlerle bozulmuş olan yollarda yama işlerine devam ediyor.  Planlamada öncelik isteyen bölgelerde çok sayıda ekiple eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalar, kentte hem yaya hem de trafik akışını rahatlatıyor.

Vatandaşlardan Başkan Ellibeş’e teşekkür

Mahalle içi ve ana yolda sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Başkan Ellibeş’e teşekkür etti. Mahallelerde önceliklerinin vatandaşın talebi doğrultusunda kesintisiz ve kaliteli ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Ekiplerimiz mahallelerde öncelik arz eden yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Hedefimiz her mahalleye, her caddeye, her sokağa aynı hizmeti götürmek” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.