DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Bulut konuklarını ağırladı

Başkan Bulut konuklarını ağırladı

Tüm gayretimiz gençlerimiz için”

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin ve oda üyesi Mahir Akyürek, Derince Taşköprülüler Derneği Başkanı Mustafa Ölmeztürk ve dernek üyeleri, Yenikent Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Semizoğlu ve Müdür Yardımcısı Vildan Kaplan ile Yenikent Mahalle Muhtarı Asuman Ekerer Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret etti. Ziyaretler sırasında konuklarla sohbet eden Başkan Bulut, projelerle ilgili bilgilendirmede bulunarak İshakçılar’da Spor Kompleksi ve Kültür Merkezi’nin vatandaşların hizmetine sunulduğunu aktararak, “İshakçılar’da bölgemizin ihtiyaçları doğrultusunda Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk etapta Spor Kompleksi ve Kültür Merkezi projelerimizi hizmete sunduk. Bunun yanında Spor Kompleksimizin hemen yanında bulunan alanda ise güreş müsabakalarının yapılacağı Er Meydanı projemiz için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle bu çalışmamızı da yakın zaman içerisinde güreşseverlerin hizmetine sunacağız” dedi.

Olimpiyat yıldızları yetişecek

İlçedeki gençlerin spora yönlendirilmesi noktasında önemli projelerin inşa edildiğini aktaran Başkan Bulut, “Bizim tüm gayretimiz geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en iyi şartlarda eğitim görmeleri ve spor yapabilmeleridir. Ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi için yarınlarımız olan çocuklarımıza yatırım yapmalıyız. Yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı bu anlayış doğrultusunda sürdürüyoruz. Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapımı devam eden yarı olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projemizde artık sona gelindi. İlçemizde sporun gelişimine katkıda bulunacak kompleks yapımız ile birlikte birinci sınıf öğrencilerinden engelli bireylerimize kadar toplumumuzun her kesimi yüzme sporu ile tanışacak. Allah’ın izniyle ilçemizden yıldız sporcular yetiştireceğiz. Bununla beraber Yenikent Mahallesi’nde yer alan Şehit Jandarma Er Emre Kaan Arlı Sporcu Fabrikası da tamamlanmak üzere. Olimpiyat yıldızlarının yetiştirileceği bu yapı da gençlerimiz için önemli merkezlerden birisi olacak” dedi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.