DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Büyükşehirden STK’lara davet

Büyükşehirden STK’lara davet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi STK’lar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne davet etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü Sivil Toplum Kuruluşlarını 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliklerinde meydanlarda olmaya davet etti. Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü; 15 Temmuz etkinlikleri için davetiyelerin bir kısmını Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek teslim etti.

ETKİNLİKLERE DAVET EDİLDİ

Tarihimizin en büyük kahramanlıklarından birinin gösterilmiş olduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 1. yılı anma etkinlikleri kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları etkinliklere davet edildi. STK’lara davetiye gönderilerek başkanlar, yönetim kurulu üyeleri ve tüm mensupları meydanlarda olmaya çağırıldı.

MİLLİ BİRLİK

Ziyaret edilerek davetiye verilen dernek başkanları, Türkiye düşmanları ve hainlere karşı milli birlik içerisinde nasıl hareket edilmesi ve nerede durulması gerekiyorsa hazır olduklarını belirti. STK’lar vatanını seven herkesin de bu duruşu sergilemesi gerektiğini belirterek davet için teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.