DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP Gölcük İlçe Örgütü 300 kişiyle Genel Başkanlarını karşılamaya gitti ADALET YÜRÜYÜŞÜNE TOPLU DESTEK

CHP Gölcük İlçe Örgütü 300 kişiyle Genel Başkanlarını karşılamaya gitti  ADALET YÜRÜYÜŞÜNE TOPLU DESTEK
02.07.2017
1.386
A+
A-

CHP Gölcük İlçe Örgütü 300 kişiyle Genel Başkanlarını karşılamaya gitti

ADALET YÜRÜYÜŞÜNE TOPLU DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Adalet Yürüyüşünde ilimize geldi. CHP Gölcük İlçe Örgütü 300 kişiyle Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya gitti. Başkan İşeri, yaptığı açıklamada, ‘Bizim yolumuz adalet yolu, Pensilvanya’nın değil’ dedi.

“Kişilere münhasır bir adalet arayışı içerisinde değiliz”

Adalet Yürüyüşünde dün 18. Günü geride bırakıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşü Kocaeli sınırlarına kadar dayandı. Kılıçdaroğlu dün ilimiz sınırına girdi. CHP Gölcük İlçe Örgütü dün parti binası önünden 300 kişiyle Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya gitti. Başkan İşeri, yaptığı açıklamada, “15 Haziran 2017 günü Ankara Güvenpark’ta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşü, bugün 18. gününde. Bu kutsal yürüyüşte her örgüt, kendi il sınırları içerisinde destek veriyor. Tüm Kocaeli ilçe örgütleri olarak, Sakarya sınırının bitip Kocaeli sınırının başladığı Eşme girişinde genel başkanımızı karşılayacağız. Tahminen bu akşam üçüncü periyotta 4 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirilecek. Bir tesiste konaklayacağız. Genel başkanımız, geceyi burada geçirecek. Bu tesiste yarın sabah (Pazartesi) saat 07.00’da başlayacak olan yürüyüş, tüm gün üç etaplı olarak Yahyakaptan’da, Arasta Park’ın yanındaki alanda geceyi geçirecek. Yürüyüşümüz gerçekten herkes için adalet yürüyüşüdür. Kişilere münhasır bir adalet arayışı içerisinde değiliz. Yargıda, adliyede, eğitimde, seçimde, sağlıkta, her alanda yozlaşan adaletin yeniden tesis edilmesi için ‘Herkes için adalet’ sloganıyla yürüyoruz. Hiçbir şekilde dışarıdan gelen provokasyonlara kesinlikle izin vermeyeceğiz. Çünkü gerçek manada aradığımız adalet anlayışına gölge düşürür. Bizim yürüyüşümüz ne Kandil yoludur ne de Pensilvanya yoludur. Bizim oralarla işimiz olmaz. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı’nın bizleri birleştirmesi lazım. Böylesi sözler, bizim yüreğimizi yaralıyor. Orada bir kilometrelik Türk Bayrağı’na sarılarak yürüyen insanların terörizmle hiçbir şekilde bağlantısı olmaz. Biz bu vatanın evlatları, sahibiyiz. Gerekirse bu vatan için canımızı feda da ederiz. Adaletin olmadığı bir ülkede hukuk olmaz. Hukukun olmadığı yerde demokrasi olmaz. Demokrasinin olmadığı yerde de kargaşa olur. Biz adalet için yürüyoruz” dedi.

Adalet için sıcak havaya aldırmadılar

CHP Gölcük İlçe Örgütü’nden 300 kişi parti önünden otobüslerle Genel Başkanları Kemal kılıçdaroğlu’nun Eşme’de karşılamaya gitti. Partililer, ‘Adalet için, ülkemiz için hava ne kadar sıcak olsa da bizler kutsal yürüyüşe destek vereceğiz ve yürüyeceğiz’ dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.