DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ÇINARLISPOR’UN KADROSU YENİDEN OLUŞTURULUYOR

ÇINARLISPOR’UN KADROSU YENİDEN OLUŞTURULUYOR

Süper Lig takımlarından Çınarlıspor, geçen yıl Play-Off’a çıkmayı son maçta kaçırmıştı.

Yeni sezonda Mustafa Polat ile yeniden anlaşan Yeşil-Beyazlı ekipte, kadrosunu koruyamamanın sıkıntısını yaşıyor. Geçen yılki kadroda yer alan oyuncuların büyük bölümü ile yollar ayrıldı.

GEÇEN YIL OLAN KADRO DAĞILDI

İki yıl öncede Bal’da yer alan Çınarlıspor, geçen yıl Süper Lig’de şanssız maçlar oynadı, Play-Off’a çıkmayı son maçta kaçırdı. Yeşil-Beyazlı ekip, geçen yılki başarılı kadrosunda yer alan oyuncuların büyük bölümü yeni sezonda olmayacak. Başta BAL takımları olmak üzere, birçok Süper Lig ekibi Çınarlıspor’un futbolcularına talip, kadrolarında görmek istiyorlar.

DERİNCESPOR, NALBANT VE AYBAYRAK’IN PEŞİNDE

Yeşil-Beyazlı ekibin kadrosunda yer alan oyuncuların büyük bölümü Bal takımlarından takibinde. Bu oyunculardan Furkan Yabacı, Emir Subaykan ve Oğulcan İnan, yeni sezonda Derince Belediye Demirspor forması giyecek. Geçen yıl 3.Lig’den düşen Derincespor’da Yeşil-Beyazlı ekibin iki oyuncusu Mehmet Gülle ve Ozan Kapar’ı aldı, Oğuzhan Nalbant ve Ozan Aybayrak’ın da peşinde.

Polat, “Çok daha genç oyunculardan oluşturacağımız bir takım kuracağız”

Bu sezonda takımın başında yer alacak olan Mustafa Polat, hem ekonomik şartlar, hem de oyuncularına gelen tekliflerden dolayı geçen yılki kadroyu tutamayacaklarını belirterek, “Geçen yılda çok fazla para harcamadan, çok büyük fedakarlık yapılarak kadro oluşturulmuştu. Bu sezon çok daha genç oyunculardan oluşturacağımız bir takım kuracağız” dedi.

 

GEÇEN YILKİ TAKIMDAN GİDEN OYUNCULAR:

Emir Subaykan (Derince Belediye Demirspor)

Furkan Yabacı (Derince Belediye Demirspor)

Oğulcan İnan (Derince Belediye Demir)

Ozan Kapar (Derincespor)

Mehmet Gülle (Derincespor)

Ozan Albayrak (Derince istiyor)

Oğuzhan Nalbant (Derince istiyor)

Ramazan Yalçın (Futbolu bıraktı)

Muhammet (Doğantepe istiyor)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.