DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇOBANLIKTAN ŞAİRLİĞE

ÇOBANLIKTAN ŞAİRLİĞE
25.07.2017
762
A+
A-

ÇOBANLIKTAN ŞAİRLİĞE

İzmitli Şair Mahmut Özdemir, “Bir Gariplik Var” adlı şiir kitabını Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’a hediye ederek, “Yeri geldi çobanlık yaptım ama şiirden hiç vazgeçmedim” dedi.

Aslen Ordulu olan ve 1974 yılında göç ederek İzmit Alikahya mevkiine yerleşen İzmitli Şair Mahmut Özdemir, kedi imkânlarıyla çıkardığı, “Bir Gariplik Var” adlı şiir kitabını İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’a hediye etti. Gerçekleşen ziyarette kitabını tanıtan Özdemir, “Bu süreçte yokluk ve zorluk içinde bir yaşam sürdüm. Çobanlık bile yaptım. Ama şiirden vazgeçmedim. Yazmaya devam ettim. Duygusal biriyim. Bu yüzden çevremdekilerden fazlaca etkileniyordum. Sonra bu duygularımı şiire döktüm” ifadelerini kullandı.

1000 ADET BASILDI

Özdemir, konuşmaların ardından kitabına İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’a hediye etti. Zanburkan’da şair Özdemir’e başarılı çalışmasından dolayı tebrik ederek, “ Değerli şairimiz güzel bir çalışma yapmış. Umarız istediği ilgiyle karşılaşır. Kentimizin böyle sanatçılara sahip çıkması lazımdır. Bizde elimizden gelen desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı. Bin adet basılan “Bir Gariplik Var” adlı şiir kitabında 100 üzerinde birbirinden güzel duygusal eserler dikkat çekiyor. Şiir kitabına 0 538 776 14 52 numaralı telefondan sahip olabilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.