DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnaflar güne temizlik ile başlıyor

Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnaflar güne temizlik ile başlıyor
05.07.2017
950
A+
A-

Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnaflar güne temizlik ile başlıyor

Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan işyeri sahiplerinin çoğu bayan olunca temizlikte kaçınılmaz oluyor tabi. İş yeri sahibi bayanlar güne işyerlerini ve işyerlerinin önünün temizliğini yaparak başlıyor.

Herkes kapısının önünü temizlerse tüm mahalle temiz olur

Cumhuriyet Caddesi  üzerinde bulunan işyerlerinin sahibi bayanlar hergün işyerlerini ve önlerini temizleyerek güne başlıyorlar. Bunu bir gelenek haline getiren bayanlar işyerlerinin içini temizledikten sonra dükkanlarının camlarını ve önlerini temizleyerek güne başlıyorlar. İşyeri sahibi bayanlar, “ Müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir. Bizde esnaflar olarak bir karar aldık ve hemen hemen her gün işyerlerimizi ve özellikle dükkan önlerini temizleyerek güne başlıyoruz. Bizim bu çalışmamız müşterilerimizi de oldukça mutlu ediyor. Eskilerin bir lafı vardır, “Herkes kapısının önünü temizlerse tüm mahalle temiz olur” sözüne istinaden kendi işimizi kendimiz görüyoruz ve hergün işyerlerimizi ve önlerini temizliyerek güne başlıyoruz. Dileriz ki bizim bu uygulamamız bütün Gölcük’te yaygınlaşır ve daha temiz bir Gölcük’te yaşarız” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.