DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Yalı Camisinde ibadet sorunsuz devam ediyor

Değirmendere Yalı Camisinde ibadet sorunsuz devam ediyor
27.07.2017
854
A+
A-

Değirmendere Yalı Camisinde ibadet sorunsuz devam ediyor

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden birisi olan Yalı Evleri Projesi kapsamında yapılan Değirmendere Yalı Camii’nde Ramazan ayı ile birlikte ibadetlerde başlamıştı. Cemaat yeni yapılan camiyi oldukça beğenirken, cami de ibadet sorunsuz devam ediyor.

Cemaat mutlu

İlçemizde hayata geçirilen projelerden birisi olan Yalı Evleri Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Değirmendere Yalı Camii geçtiğimiz Ramazan ayı ile birlikte ibadete açılmıştı. Yeni yapılan cami aslına uygun olarak yapılan Cami’nin diğer projelerden önce tamamlanması vatandaşları memnun etmişti. Ramazan ayı ile birlikte açılan camide ibadetler sorunsuz devam ediyor. Cami cemaati daha önce ibadetlerini Yalı Mahallesi’nde bulunan ve daha önce muhtarlıklar için kullanılan prefabriklerde yerine getiriyordu. Atılan bu adım sonrasında ibadete açılan cami vatandaşlara ev sahipliğinde bulunuyor. Vatandaşlar böylesine önemli hizmeti hayata geçiren Gölcük Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.