DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere’de Dere Sokak yenileniyor

Değirmendere’de Dere Sokak yenileniyor
24.07.2017
972
A+
A-

Değirmendere’de Dere Sokak yenileniyor

Gölcük Belediyesi’nin başlatmış olduğu Prestij yol çalışmasının uygulandığı Değirmendere Dere Sokak’ta dere kenarında ki taş duvarın yenilenme çalışmasının ardından yolda kazı çalışmaları başladı.

Çalışmalar aralıksız devam ediyor

Gölcük Belediyesi’nin başlatmış olduğu ve ilçemizde birçok cadde ve sokakta uygulanan Prestij yol çalışmasını Gölcük’ten sonra Değirmendere Yalı Mahallesi Dere Sokak’ta da uygulamaya başladı. Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Elektrik İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü yol çalışmasının ilk kısmını geçtiğimiz Ramazan Ayın da başlanılmış ve kısa bir sürede tamamlanarak yeni görünümüne kavuşmuştu. Ramazan Bayramı sonrası Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Dere Sokak’ın devamı olan üst kısımda çalışmalarını devam ettiriyor. Ekipler yol çalışmasında ilk olarak yol kenarında bulunan derenin yıpranmış olan taş duvarını yenilemekle işe başladı. Taş duvarın yenilenmesinin ardından ekipler yolda bulunan ve oldukça yıpranmış olan parke taşlarını sökerek yol çalışmasına başladılar.

Değirmendereli vatandaşlar çalışmalardan çok memnun

Değirmendere’ye yeni bir hava verecek olan Prestij yol çalışması vatandaşlar tarafından da oldukça beğenildi. Vatandaşlar, ” Gölcük Belediyesi son yıllarda Değirmendere’miz de çok önemli projelere imza atıyor. Değirmendere’mize yerli ve yabancı turist açısından büyük katkı sağlayacak olan Yalı Evleri’nden sonra şimdi de yapılan yeni yol çalışmaları ile Değirmendere’miz daha da güzelleşecek. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Gölcük Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz ” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.