DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DEMİRSPOR’DA KADRO OLUŞMAYA DEVAM EDİYOR

DEMİRSPOR’DA KADRO OLUŞMAYA DEVAM EDİYOR
16.07.2017
915
A+
A-

DEMİRSPOR’DA KADRO OLUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Bir yıl sonra çıktığı BAL’da bu kez kalıcı olmak isteyen Derince Belediye Demirspor, takımın başına Sinan Kahraman’ı getirip, yeni sezon kadrosunu oluşturmaya çalışıyor.

Mavi-Lacivertli ekipte İstanbul Ataşehirspor’dan alınan Erdem Şenel takımdan ayrıldı. Bursa Yenişehirspor’dan stoper Volkan Yüce ile de kesin anlaşma sağlandı.

ERDEM ŞENEL AYRILMAK İSTEDİĞİNİ BELİRTTİ

Derince Belediye Demirspor, geçen yıl İstanbul Süper Lig takımlarından Ataşehirspor’un orta saha oyuncusu Erdem Şenel ile kesin olarak anlaşma sağlanmıştı. Ancak bu oyuncu, yönetim kurulunda izin isteyip ayrılmak istediğin belirtti. Derince Belediye Demirspor yönetim kurulu da, tecrübeli oyuncuyla yollarını ayırdı. Mavi-Lacivertli ekipte, daha öncede anlaşma sağlanan Emirhan Önder, Doğantepespor’a gitmişti.

MUHAMMET BURAK’LA HENÜZ ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Derince Belediye Demirspor’da geçen yıl Rize’den alınan, defansın ortasında görev yapan Muhammet Burak Avcı ile henüz kesin anlaşma olmadı. Geçen yıl Süper Lig’de özellikle Play-Off’a çok başarılı olan tecrübeli oyuncu ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Futbol Şube Sorumlusu Esen Yiğit, tecrübeli oyuncu ile görüşmelerin devam ettiğini, birkaç gün içinde transferin netleşeceğini söyledi.

YENİŞEHİRSPOR’UN STOPERİ VOLKAN YÜCE İLE ANLAŞILDI

Derince Belediye Demirspor, geçen yıl Play-Off’ta defansta görev yapan iki stoperi Mustafa Çelik ile yollarını ayırmış, Muhammet Burak Avcı ile de henüz kesin anlaşma sağlayamamıştı. Defansına takviye konusunda görüşmelerini devam ettiren Mavi-Lacivertli ekip, aradığı stoperi Bursa’da buldu. Mavi-Lacivertli ekip, Bursa Yenişehirspor’un stoperi Volkan Yüce ile anlaştı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.