DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Dere Sokak’ta çalışmalar kaldığı yerden devam

Dere Sokak’ta çalışmalar kaldığı yerden devam
09.07.2017
1.141
A+
A-

Dere Sokak’ta çalışmalar kaldığı yerden devam

Değirmendere Yalı Mahallesi, Dere Sokak üzende başlayan Prestij Yol çalışmasının ikinci ayağı olan üst kısımda çalışmalar başladı. Çalışmalara ilk olarak Dere Sokak’ın üst kısmında yer alan dere kenarların da ki taşları yenilemeyle başlandı.

Yol çalışmasından önce dere kenarındaki taşlar onarıldı

Gölcük Belediyesi Fen İşleri ve Elektrik İşleri Amirliği ekiplerinin  ortaklaşa yürüttükleri çalışma ile Değirmendere yeni Prestij yoluna kavuşacak. Ramazan  Ayı içersinde yapımına başlanılan ve kısa bir sürede bitirilen Dere Sokak Prestij yol çalışmasının ikinci ayağı olan üst kısmında da Ramazan Bayramı sonrası başladı. Dere Sokak’ta ilk olarak derenin  kenarların da ki taş duvarın yenilenmesi ile başlandı. Yer yer deforme olan daş duvar Belediye ekipleri tarafından yıkılarak yeniden örülmeye başlandı. Eskisine oranla daha geniş bırakılan dere yatağının Başkomutan Caddesi tarafındaki  taş duvarın örülmesinden sonra Dere Sokak tarafına bakan taş duvarın yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yol çalışması en kısa sürede başlayacak

Gölcük Belediyesi’nin başlatmış olduğu ve ilçemizde bir  çok cadde ve sokaklarında uygulamya başladığı Prestij yol çalışmasına son olarak Değirmendere Dere Sokak’ta eklendi. Ramazan ayında başlayan ve çok kısa sürede bitirilen Prestij yol çalışmasının ikinci kısmında da çalışmalar son hız devam ediyor. Ekipler dere kenarındaki taş duvarın yenileme işleminin bitmesinin ardından Dere sokakta ki çalışmayla devam edecekler. Bittiği zaman Değirmendere’ye yeni bir renk getirecek olan Dere Sokak Prestij yol çalışmasının alt kısımda ki gibi kısa sürede bitirilerek yolun en kısa sürede trafiğe açılması bekleniyor.

Vatandaşlar yolun bir an önce bitmesini istiyor

Değirmendereli vatandaşlar da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Vatandaşlar, “Gölcük Belediyesi’nin başlatmış olduğu  Prestij yol çalışması ile Değirmendere’mize yeni bir renk gelecek. Alt kısımda ki  çalışmayı çok hızlı bir şekilde sonlandırdılar. Dileriz ki üst kısımda ki yolumuzu da en kısa zamanda bitirerek trafiğe açarlar. Çünkü bu yolun kapalı olması araç sahiplerini çok zor duruma sokacak. İnşallah Belediye ekipleri en kısa sürede yol çalışmasını bitirirler” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.