DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

EN FAVORİ TOPLANMA MEKANI

EN FAVORİ TOPLANMA MEKANI

Gölcük Down Cafe kısa sürede vatandaşların tercih noktası oldu

Belgin Abanoz ve ekibinin önderliğinde 1 Temmuz’da büyük bir katılımla açılan Gölcük Down Cafe kısa zamanda en çok tercih edilen mekanlardan biri oldu. Son olarak Kocaeli’nde bulunan Özel Anaokulları sahipleri Gölcük Down Cafe’de kahvaltıda bir araya geldiler.

Kocaeli Özel Anaokul sahipleri Down Cafe’de bir araya geldi

Medya çalışanı Tülay Yanıkoğlu Yazıcı önderliğinde bir araya gelen Kocaeli’nde bulunan Özel Anaokul sahiplerinden Günizi Anaokulu sahibi Tuğba Hülür, Tuncay Emir Anaokulu sahibi Melike Ergi, Yıldızlar Akademisi Butik Anaokulu Kurucuları Nurdan Güneş , Melike Gümüşgöz, Pınar Yıldız, Çocuğunda Keşfet Atölye Merkezi sahibi Erkan Ergi 3 . kez bir araya geldi. Her ay farklı bir mekanda bir araya geldiklerini belirten anaokulu sahipleri bu ay Gölcük Down Cafe’yi tercih ettiklerini dile getirdiler. Tülay Yanıkoğlu Yazıcı, “Mesleğim gereği birçok projede yer aldım. Canlı yayın progtamları yaptım. Okuma sanatı adında bir kulübümüz var. Kulüp adına kütüphaneler kuruyoruz. Ayrıca bir ulusal gazetede tam sayfa yazılarım çıkıyor. Bugünde Gölcük Down Cafe’de dostlarımla bir araya gelerek yeni projelerimiz için toplandık ve gerçekten her şeyden çok memnun kaldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Gölcük Down Cafe’yi çok beğendiklerini dile getirdiler

Anaokulu sahipleri, “ Kocaeli’nde güzel işler yapmak istiyoruz ve anaokulları olarak odağımız çocuklar. Onların yarınları için en iyi çalışmaları yapmak için bir araya geliyoruz. Her ay bir araya gelerek sohbet ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu ay ki toplantımızı Gölcük Down Cafe’de gerçekleştirmek istedik. Amacımız hem bu ay ki toplantımızı gerçekleştirmekti hem de hayırlı olsun demekti. Gölcük Down Cafe’nin iç dizaynı olarak ta personeli olarak ta çok beğendik. Belgin Hanım ile sohbet etme fırsatımız oldu. Bize Gölcük Down Cafe’yi nasıl hayata geçirdiklerini anlattılar. Gölcük için gerçekten çok güzel bir proje olmuş. Belgin Hanım ekibi ile birlikte çok güzel bir mekanı hayata geçirmişler. Kendilerini tebrik ediyoruz. Bundan sonra sık sık ziyaret edeceğimiz ve çevremizdeki herkese tavsiye edeceğimiz çok güzel bir mekan olmuş. Kahvaltıları mükemmeldi, zengin çeşitleri ve şık sunumları ile çok memnun kaldık” dediler.

Abanoz gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti

+ 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, “ Gölcük Down Cafe’mize Gölcük dışından da misafirlerimizin gelmesi bizi çok mutlu ediyor. Gölcük Down Cafe’nin bu kadar büyük ilgi görmesi bizim çok güzel bir yola çıktığımızı gösteriyor. Eğitim sektörünün bizi desteklemesi ayrıca çok güzel bir duygu. Derneğim ve yönetimim adına bizi destekleye herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.