DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Erdem Sular Erkekliğe İlk adımını attı

Erdem Sular Erkekliğe İlk adımını attı

Gölcük’ün tanınmış ailelerinden Ertuğrul Sular’ın torunu Zuhal ve Tayfun Sular’ın biricik oğulları Erdem Sular sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı. Sular ailesini bu güzel gününde aile dostları ve akrabaları da yalnız bırakmadı.

Çiftlik Mahallesi Yıldız Evleri’nin bahçesinde mevlüd-i Şerif okunarak gerçekleşti

Sünnet olarak erkekliğe ilk adımını atan minik Erdem’in sünnet töreni Çiftlik Mahallesi Yıldız Evleri’nin bahçesinde Mevlüd-i Şerif okunarak gerçekleşti. Gölcük’ün tanınmış ailelerinden olan Ertuğrul Sular’ın torunu Zuhal ve Tayfun Sular’ın biricik oğulları Erdem Sular aile dostları ve akrabaların katılımı ile gerçekleşen sünnet merasiminde  minik Erdem’i bu güzel günün de arkadaşlarıda yalnız bırakmadı. İkiz bir ailenin çocuğu olan Erdem Sular’ın  annesinin ikizi Meral Sular Babasının ikizi Bora Sular ile evli olması ile Türkiye’de benzerine az yaşlanır bir ailenin çocuğu olma özelliği taşıyor. Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak Sular ailesini ve sünnet olarak erkekliğe ilk adımını atan minik Erdem’i tebrik ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.