DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Esnaflar’da Şampiyon Vizyon

Esnaflar’da Şampiyon Vizyon

Minikler gösteri maçı yaptı

  1. ‘si düzenlenen Esnaflar Futbol Turnuvası bu yıl Derinceli Şehit Jandarma Er Emre Kaan Arlı adına düzenlendi. Şehidin adının verildiği turnuva çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Rakiplerini bir bir eleyerek finale adını yazdıran Vizyon İnşaat ve Morsallıoğlu Kırtasiye takımları futbolseverlere seyri güzel bir futbol resitali sundu. Final karşılaşması öncesinde ise Yeşil Doğa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri bir gösteri maçı yaptı. Sahada basılmadık yer bırakmayan minik öğrencilerin mücadelesi 3-3’lük skorla bitti.

Katılım yoğundu

Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvanın final mücadelesini Şehit Jandarma Er Emre Kaan Arlı’nın ailesini yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, turnuvaya katılan takımların yöneticileri ve sporseverler takip etti.

Büyük heyecana sahne oldu

Finalde karşı karşıya gelen Vizyon İnşaat ve Morsallıoğlu Kırtasiye takımları maça oldukça hırslı başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında oynadığı etkili futbolu iki golle süsleyen Vizyon İnşaat devreyi rakibi karşısında 2-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında farkı kapatmak için ataklarını sıklaştıran Morsallıoğlu Kırtasiye fırsatları değerlendiremedi. Usta ayakların oluşturduğu Vizyon İnşaat kontra atakla üçüncü golü de bulunca galibiyeti garantiledi. Morsallıoğlu takımı bulduğu golle skoru 3-1’e getirse de mağlubiyetten kurtulamadı ve turnuvanın şampiyonu deneyimli kadrosuyla Vizyon İnşaat oldu.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.