DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gazi ve Şehit Aileleri Ziyaret Edildi

Gazi ve Şehit Aileleri Ziyaret Edildi

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Baybars Küçükatay 15 Temmuz Şehitleri’ni Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik günü etkinlikleri kapsamında İlçedeki Gazi ve Şehit ailelerini ziyaret etti.

Bu kapsamda geçtiğimiz gün ilçe protokolünün şehit kabristanlarını ziyaret etmesiyle başlayan etkinlikler yine gün içerisinde şehit ailelerinin ziyareti, Tevfik Hoca caminde mevlit okutulması ile devam etti.

“Şehitlerimiz Sayesinde Vatan Dimdik Ayakta”

15 Temmuz anma etkinliklerine bugün itibariyle başladıklarını kaydeden Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “15 Temmuz’a kadar her gün programlarımız devam edecek. 15 Temmuz’dan sonra da demokrasi nöbetlerine Allah nasip ederse devam edeceğiz. Şehitlerimiz sayesinde bu vatan dimdik ayakta. Şehitlerimiz, gazilerimiz sayesinde, o vatanperver evlatlarımız sayesinde bizler devlet olarak devam ediyoruz. İnsanlarımız huzurla hayatlarına devam ediyorlar. Onların hayatları pahasına verdiği mücadele sayesinde. Ben bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehit yakınlarına sabır diliyorum” diye konuştu.

“Bugün Bu Ülkede Rahat Yaşıyorsak Şehit Ve Gazilerimiz Sayesindedir”

Hafta boyunca 15 Temmuz destanını çeşitli etkinliklerle hatırlatacaklarını ifade eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Acınızın büyüklüğü karşısında her laf kifayetsiz kalır. Allah Kur’an-ı Kerim’in de şehitlerin Peygamberlik makamına yakın bir mertebe olduğunu söylüyor. Bizde bunu söylüyor ve iman ediyoruz. Biz öyle bir milletiz ki Ülkemizi bölmek isteyen hainler karşısında dik durarak Türk’ün gücünü en iyi şekilde gösterdik.15 Temmuz gecesi de milli tarihimizin en kara günlerinden bir tanesini yaşadık. Rabbim bir daha o kara gecenin tekrarını yaşatmasın. Bu menfur olayda birçok polisimiz, askerimiz ve sivil vatandaşımız kutlu bir uğurda vatanın birliğini ve dirliğini korumak uğruna hayatını kaybetti. Bizler de bugün aynı hedef uğruna şehitlik mertebesine ulaşan, vatanın bölünmez bütünlüğü için canını seve seve siper etmiş aziz şehitlerimizi unutmayarak ilçemizdeki şehit ailelerimizi ziyaret etmek istedik. Şehit ailelerimizin sıkıntıları ve sorunları bizim sıkıntımız, bizim sorunlarımızdır. Devletimizin bütün kapıları şehit ailelerimize her zaman açıktır. Bugün bu ülkede rahat yaşıyorsak şehit ve gazilerimiz sayesindedir. Gazi ve şehitlerimizi unutmak mümkün değildir. Bu vesile ile vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hayatlarını feda eden demokrasi şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.