DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GBHL 89-90 yılı Edebiyat mezunları Gölcük Down Cafe’de bir araya geldiler ESKİ GÜNLER YAD EDİLDİ

GBHL 89-90 yılı Edebiyat mezunları Gölcük Down Cafe’de bir araya geldiler  ESKİ GÜNLER YAD EDİLDİ
09.07.2017
1.742
A+
A-

GBHL 89-90 yılı Edebiyat mezunları Gölcük Down Cafe’de bir araya geldiler

ESKİ GÜNLER YAD EDİLDİ

Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi 89-90 yılı Edebiyat mezunları geçtiğimiz hafta büyük bir katılım ile açılan Gölcük Down Cafe’de kahvaltıda bir araya geldiler. 10 kişilik bir grup halinde bir araya gelen arkadaşlar kahvaltı boyunca okul anılarını yad ettiler.

Mezunlar Gölcük Down Cafe’yi çok beğendi

Geçtiğimiz hafta büyük bir katılım ile açılan Gölcük Down Cafe’ye ziyaretler hiç eksilmeden devam ediyor. En son olarak geçtiğimiz cumartesi günü Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi 89-90 mezunları kahvaltıda bir araya geldiler. Nihan Yılmaz’ın önderliğinde bir araya glen arkadaşlar kahvaltı boyunca bol bol okul anılarını anlatarak eski günleri yad ettiler. Mezun olduktan sonra birbirlerinden hiç kopmadıklarını ifade eden Nihan Yılmaz, “  Arkadaşlar olarak her ay mutlaka bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bu ay ki toplanmamızı da Gölcük Down Cafe’de gerçekleştirme kararı aldık. Belgin Abanoz ile zaten yakın akrabayız. Bu nedenle kendilerine destek olmak amacıyla bu ay ki buluşmamızı burda gerçekleştirdik. Arkadaşlarım ve ben Gölcük Down Cafe’yi gerçekten çok beğendik. Bu kadar kısa sürede böyle güzel bir mekanı hayata geçirmeleri gerçekten muhteşem olmuş. Bundan sonra da sık sık cafeye gelmeyi düşünüyorum. Doğma büyümü Gölcüklüyüm ve geniş bir çevrem var, şimdi hepsine bu güzel cafeyi tanıtacağım. Gölcük Down Cafede en çok hoşuma giden Down Sendromlu çocuklarında çalışıyor olması oldu. Bu cafe sayesinde bu özel çocuklarımız sosyal hayatın içinde yer alıyorlar. Daha aktif olarak bu hayatta bizde varız diyebiliyorlar. Aynı zamanda Gölcük Down Cafede çalışarak hayatı da öğreniyorlar. Bence bunların hepsi çok güzel ve bu cafeyi Gölcük’te çok özel bir yere koyuyor. Bugünkü kahvaltıdan çok memnun kaldık. Belgin Abanoz ve ekibi her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüş. Şimdi en kısa zamanda bir aile organizasyonu yaparak ailecek gelmeyi düşünüyorum. Bundan sonra sık sık ziyaret edeceğim mekanlardan biri olacak Gölcük Down Cafe” dedi.

Abanoz, “Bu güzel buluşmaya şahit olduğumuz için çok mutluyuz”

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz’da Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi 89-90 Edebiyat mezunlarının cafelerini tercih etmelerinden duyduğu mutluğu dile getirdi. Abanoz, “ Yıllarca hayali kurduğun bu projeyi hayata geçirmekten gerçekten çok mutluyum. Açıldığımız günden beri çok özel misafirler ağırladık. Son olarak ta Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi 89-90 Edebiyat mezunlarının kahvaltı organizasyonunu gerçekleştirdik. Bu güzel buluşmaya şahit olduğumuz için çok mutluyuz.  Nihan Yılmaz ile baba tarafından akraba oluyoruz zaten ve bu ziyaretleri bizi gerçekten çok mutlu etti. Ben hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.