DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GIDA KERMESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

GIDA KERMESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İHH 20 yetim aileye tavuk çiftliği kurmak için kermes düzenledi

 

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi Hanım Kolları Başkanı Gülçin Ünal ve Yönetimi Arnavutluk’ta ki 20 yetim aileye tavuk çiftliği kurma projesi adına Cumhuriyet Parkı’nda gıda kermesi düzenlediler. Kermes Gölcük halkından yoğun ilgi gördü.

Hanımlar kendi elleriyle gözleme açtı

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ihtiyaç sahiplerinin yanında olan İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi son olarak düzenlemiş oldukları gıda kermesi ile Arnavutluk’ta yaşayan 20 yetim aileye umut olmak için çalışıyor. İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi Hanım Kolları Başkanı Gülçin Ünal ve Yönetimi Cumhuriyet Parkı’nda düzenledikleri kermesin geliri ile Arnavutluk’ta yaşayan 20 yetim aileye açacakları tavuk çiftliği ile üretim yapmaları ve geçimlerini sağlanması hedefleniyor. Hanımlar kermeste en çok kendi elleriyle yaptıkları gözlemeler ve ev mantılarının satıldığını dile getirirken Gölcük halkını kermese yoğun ilgi gösterdiğini söylediler.

Gölcük halkı kermese büyük destek verdi

Perşembe ve Cuma günü açılan kermese Gölcük halkının yoğun ilgi göstermesi İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi Hanım Kolları’nı da sevindirdi.  İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Şubesi Hanım Kolları Başkanı Gülçin Ünal, “Dünya genelinde ki tüm yetimlere sahip çıkan bir yardım kuruluşu olarak geçici yardımlar yerine onların kendi hayatlarını idame edecek hayatı sağlayacak, aile bütünlüğünü bozmadan çocuklarına sahip çıkabileceği, kendi çiftliklerinde tavuk yetiştirerek geçimlerini sağlayacak 20 aileye destek çıkmak için bu kermesi düzenledik. Projenin bedeli 5 bin TL ve biz de hanım Kolları olarak bu bütçeyi düzenlediğimiz etkinliklerle tamamlamaya çalışıyoruz. Sağ olsun Gölcük halkı bize çok destek oldu. Duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.