DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gök çiftinin yakışıklı oğulları Kıvanç Gök erkekliğe ilk adımını attı

Gök çiftinin yakışıklı oğulları Kıvanç Gök erkekliğe ilk adımını attı
16.07.2017
1.518
A+
A-

Gök çiftinin yakışıklı oğulları Kıvanç Gök erkekliğe ilk adımını attı

Aynur ve Serdar Gök çiftinin biricik oğulları Kıvanç Gök erkekliğe ilk adımını attı. Karamürsel’de bulunan bir mekânda gerçekleştirilen sünnet düğünü renkli ve oldukça güzel geçti.

Yakışıklı Kıvanç’a ilgi oldukça yoğun oldu

İlçemizin değerli ve sevilen ailelerinden Aynur ve Serdar Gök çiftinin yakışıklı oğulları Kıvanç Gök erkekliğe ilk adımını attı. Karamürsel’de bulunan bir mekanda gerçekleştirilen sünnet töreninde Kıvanç Gök’e aile yakınları ve sevenleri oldukça ilgi gösterdi. Sünnet düğününe bölgemizin en iyi ses sanatçılarından Ayşenur Mercan’da katılırken, Mercan, yakışıklı Kıvanç için iki güzel eser de seslendirdi.

Kıvanç Gök’ün mutluluğu dikkatlerden kaçmadı

Sünnet düğününde oldukça eğlenen Kıvanç Gök’e aile yakınları ve sevenleri güzel temennilerini iletti. Gece saat 23.00’e kadar devam eden sünnet düğününe katılan davetliler oldukça eğlenirken, Kıvanç Gök’ün mutluluğu dikkatlerden kaçmadı. Bizde Gazetemiz olarak Kıvanç Gök’ü tebrik ediyor, kendisine güzel bir ömür diliyoruz.

 

YORUMLAR

  1. SERMET GÖK dedi ki:

    NİCE MUTLULUKLAR..NİCE GÜZEL GÜNLER..AİLEMİZİN SEVGİSİYLE DOLU NİCE GÖNÜLLER :)))))) MUTLULUK VE SEVGİLERİMİZ DAİM OLSUN İNŞALLAH:)))))