DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

GÖLCÜK ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

Kaymakam Altıntaş’tan teşekkür

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük basınına ve halkına 15 Temmuz Darbe Girişiminin 1. Yıldönümünde gösterdiği ilgi ve duyarlılık için teşekkür ederek, Gölcük’ün 15 Temmuz’u başarıyla atlattığını ifade etti.

Altıntaş,“Gölcük basını ve vatandaşlara teşekkürler ediyorum”

Kaymakam Altıntaş, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Bölgemizde, ilçemizde düzenlenen program, belediye ile müşterek yapıldı. Oldukça yoğun bir katılım oldu. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Bu konuda başta Donanma Komutanımızın destekleri, siyasi partimizin destekleri, vatandaşlarımızın yoğun katılımları programlın oldukça güzel geçmesini sağladı. Gerekli duyuruları yaparak, vatandaş nezdinde duyarlılık farkındalık yaratıldı. Hemen hemen bana gelen bilgilere göre bölgemizde yapılan etkinliklerin en güzellerinden birisi burada oldu. Donanma Bandosunun bu etkinliğe katılması programa ayrı bir güzellik verdi. Vatandaşlarımızın demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkması 15 Temmuz gününde de gerçekleşti. Vatandaşlarımız bir ve beraber olarak askeri polisi ve milleti ile tüm kurum ve kuruluşlarıyla bir olarak hedefe yönelttik. O da bizim Anıtpark’taki etkinliğimize yansıdı. Askerimize milletimiz sahip çıktı. Cumhuriyetimiz geleceğimiz gençlerimiz için güzel bir örnek oldu. Siz basın mensupları da bizim gibi geç saatlere kadar alanlardaydınız. Haberlere vatandaşlarımıza sağlıklı bir şekilde iletmek için gayret sarf ettiniz. Sizlere de teşekkür ediyoruz. Allah böyle kara günler bir daha yaşatmasın.”

Birlik ve beraberlik içinde bu hedefleri yakalamak için en iyi şekilde çalışmak durumundayız

Kaymakam Altıntaş son olarak “Cumhuriyetimizin, devletimizin ve milletimizin güzel günlere ihtiyacı var. 2023, 2053, 2071 iddiamız var. Bunlar vizyon projeler. Birlik ve beraberlik içinde bu hedefleri yakalamak için en iyi şekilde çalışmak durumundayız. Gençlerimizi başta Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına bağlı olarak yetiştirmek zorundayız. Hiç bir kurum ve kuruluşun Türkiye Cumhuriyeti anayasasından devlete ve millete bağlılıktan üstün olmaması gerekir. Bunu yapmakta hepimizin görevi. Çocuklarımızı, gençlerimizi en iyi şekilde yetiştireceğiz. Şimdi dünya sanayi 4.0’ı tartışıyor.İnsansız araçlar, kendi kendine konuşan fabrikalar ve teknoloji çağı hızlı bir şekilde gelişiyor.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.