DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük’te dubalar büyük hasar görüyor

Gölcük’te dubalar büyük hasar görüyor
28.07.2017
887
A+
A-

Gölcük’te dubalar büyük hasar görüyor

İlçemizde bir çok cadde sokakta parka yasağı olan yol kenarlarında uygulanan dubalar duyarsız vatandaşlar tarafından zarar görmeye devam ediyor.

Takılmasından kısa bir süre sonra dubalar sökülmeye başladı

Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde geçtiğimiz aylarda Gölcük Belediyesi İkmal Amirliği Ekipleri ile Zabıta ekipleri tarafından takılan demir dubalar takılmasından kısa bir süre sonra hasar görmeye başladı. Park yasağı olan caddede sürücülerin araçlarını park etmemeleri için takılan demir dubalar duyarsız vatandaşlar tarafından zarar görmeye devam ediyor.

Vatandaşlarda durumdan çok şikayetçi

Gölcük Belediyesi İkmal Amirliği Ekipleri ile Zabıta ekipleri tarafından takılan demir dubaların hasar görmesi çevredeki esnaf ve vatandaşlar tarafından da büyük tepki görüyor. Vatandaşlar, ” Biz artık bu manzaraları görmekten sıkıldık. Belediye personeli cadde ve sokaklarda park yasağı tabelası takması yetmezmiş gibi birde yol kenarlarına demir dubalar takıyor ki araba park edilmesin diye ama bizim duyarsız vatandaşlarımız ne tabelayı görüyor nede dubaların hasar alıp almamasına aldırış ediyor. Yapılalı daha 3- 4 ay olmasına rağmen dubaların bir çoğu ya sökülüp bir kenara bırakılmış yada yerinde yan yatmış durumda. Bu dubaların hepsi bizim vergilerimizle yapılıyor ve duyarsız sürücüler yüzünden milli servetimiz olan bu dubalar hasar görmeye devam ediyor. Biz artık bu duruma kesin bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler.

 

YORUMLAR

  1. memoli dedi ki:

    duba ve kasis cenneti gölcük… ipini koparan kasis veya çukur kazıyor, duba ve kasise gücü yetmeyen eski halatla barikat yapıyor belediye seyrede dursun bi kamyon zabıtası var otursun dursunlar bakalım