DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gülşah Azmin ve Yaşama Heyecanının Adıdır

Gülşah Azmin ve Yaşama Heyecanının Adıdır

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kendisinin resmini çizen serebral palsi hastası Derinceli Gülşah Yağmur Yazıcı’yı makamında misafir etti. Annesi Sabahat Yazıcı ile Başkan Doğan’ı makamında ziyaret eden Gülşah, büyük mutluluk yaşadı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan; “Gülşah, azmin ve yaşama heyecanının adıdır” dedi.

Doğan’ı Davet Etti

Başkan Doğan ile bir araya geldiğinde kızının çok mutlu olduğunu belirten anne Yazıcı, “Gülşah uzun yıllar çok sıkıntı çekti, ama azmi sayesinde ciddi bir gelişim kaydetti. 7 yaşına kadar sürünüyordu, sonra yürümeye başladı. Liseyi bitirdi, şimdi üniversiteyi okuyacak. Bakanlarımız Fatma Betül Sayan, Fikri Işık ziyaretimize geldi. Sizin de gelmenizi çok istiyor” dedi.

Örnek Olmalı

Gülşah’ın azminin ve yaşama heyecanının herkese örnek olması gerektiğini belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da “Gülşah’ın hayatı bizlere çok önemli mesajlar veriyor. Onun azmi ve yaşama heyecanı hepimize örnek olmalıdır. Biz, hiçbir engelin mutlu olmaya ve başarmaya engel olmadığını Gülşah’la birlikte tekrar gördük. Allah, Gülşah’a daha güzel günler göstersin. Onda bu azim olduğu sürece her şey daha da güzel olacak” şeklinde konuştu. Gülşah’ın davetini de memnuniyetle kabul eden İzmit Belediye  Başkanı Dr. Nevzat Doğan “bende en kısa sürede ziyaretine geleceğim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.