DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hatalı parklar ambalaj atığı toplayanları engelliyor

Hatalı parklar ambalaj atığı toplayanları engelliyor

Gölcük Belediyesi Ambalaj Atığı Toplama Aracı ekipleri mahalle ve sokak aralarındaki ambalaj atıklarınının yanı sıra iş yerlerinin de koli atıklarını toplamaya devam ediyor. Ekipler hatalı park eden araçlar nedeniyle işlerini yapmakta sorlanıyorlar.

Ekipler atık konteynırına çöp atılmamasını rica etti

Gölcük Belediyesi’nin başlatmış olduğu Gölcük ve Değirmendere’de  cadde ve sokaklarda bulunan özellikle de işyerlerinin geri dönüşüm olarak  değerlendirilecek olan atıkları toplayan ekipler hatalı yere park eden araçlar nedeniyle zor anlar yaşıyorlar. Ekipler almaları gereken ambalaj atıklarını araçlar nedeniyle zorlandıklarını dile getirdiler. Ekipler, “ Hatalı park eden araçlar nedeniyle işimizi yapmakta gerçekten çok zorlanıyoruz. Araçlar nedeniyle ambalajların yanına aracımızla giremediğimiz için elimizle taşımak zorunda kalıyoruz. Açıkta duran kartonlar yağmurda ıslanmış parçalanmış durumda oluyor ve araca taşımakta gerçekten zorlanıyoruz.  Bizi en çok sıkıntıya sokan konu ise ambalaj atığı konteynırlarının içine atılan çöpler oluyor. Vatandaşlardan  rica ediyoruz çöplerini ambalaj atığı atılacak olan konteynırlara atmasınlar. Bu durum bize gerçekten çok zor duruma sokuyor” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.