DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KALDIRIMLARDAN YÜRÜYEMİYOR

KALDIRIMLARDAN YÜRÜYEMİYOR

Değirmendere Saniye Altuncu sokakta vatandaşlar

 

İlçemizde bazı cadde ve sokaklarda bulunan kaldırımlara araçların park edilmesi gözlerden kaçmıyor. Bu cadde ve sokaklardan biri olan Değirmendere Saniye Altuncu Sokak’ta özellikle günün her bölümlerinde araçlar kaldırımları işgal ediyor.

Vatandaşlar bıktıklarını ifade ettiler

Daha öncede vatandaşların isteği üzerine haberini yaptığımız araç sürücülerinin kaldırımları işgal ettiğine dair haberi vatandaşlar yoğun ilgiyle okuyup sorunun çözümünü beklerken, yetkililer bu soruna bir türlü çözüm bulamıyor. Bu soruna en güzel örnek Değirmendere Saniye Altuncu Sokak. Bu sokakta yol boyunca kaldırımların araçlarla dolu olduğu gözlerden kaçmazken, vatandaşlar kendi alanlarını kullanamıyor. Vatandaşlar yoğun araç geçişinin yaşandığı Saniye Altuncu Sokak’ta yolda yürümek zorunda kalıyor. Uzun zamandır bu sorun hakkında şikayetlerini bildiren vatandaşlar soruna çözüm bulunamamasına adeta isyan ediyor. Vatandaşlar Gölcük’te park ihlallerine uymayan sürücülerin araçlarının çekilmesi uygulamasının Değirmendere’de de etkin bir şekilde başlatılmasını isterken, yetkilileri bu konuda etkin çözüm üretmeleri gerektiğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.