DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kandemir, “İstanbul’dan sıkılanlar Gölcük’ü tercih ediyor”

Kandemir, “İstanbul’dan sıkılanlar Gölcük’ü tercih ediyor”

 

Gölcük Emlakçılar Derneği Başkanı Necmi Kandemir, Gölcük’teki emlak piyasası hakkında bilgi verdi. Başkan Kandemir, Gölcük’te şu an da emlak piyasasının hareketli olduğunu ifade etti.

Yüzde 20 ile yüzde 50 oranında ev kiraları yüksek”

Başkan Kandemir, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Şu anda merkezde fiyatlar yüzde 10 ile yüzde 30 arasında artış söz konusu. Deprem öncesi evler ve deprem sonrası evler olmak üzere iki tip evlerimiz var. Her iki tip evlere de ilgi var. Yüzde 20 ile yüzde 50 oranında ev kiraları yüksek.”

“Yüzde 60-70 oranında müşterilerimiz İstanbullu”

“Gölcük’ün köylerinde topraklara aşırı bir talep oluştu bununda nedeni Gölcük içindeki ve civarlarındaki toprak satışlarının yüksek olması, yolların kısalması, yolların düzgün olması şehir dışından ilgiyi arttırıyor. Şunu diyebiliriz ki bugün yüzde 60-70 oranında müşterilerimiz İstanbullu. İstanbul’dan sıkılanlar Gölcük’ü tercih ediyor.”

 Suriyelilerin talepleri oldukça fazla

Suriyelilerinde talepleri çok. Ama dillerini anlamadığımız için tedirgin oluyoruz. Bizler yine de kendilerine yardımcı oluyoruz ama talep çok olduğu için Suriyelileri çok tercih etmiyoruz.

Sözleşmesiz iş yapmayacağız

Bunların yanı sıra Gölcük Emlakçılar Derneği olarak bizim bazı konularda şikayetlerimiz var. Yönetim kurulumuz bu şikayetleri görüşmek üzere toplanacak. Bizler herkesin kendi işini yapmalarını istiyoruz. Bizler nasıl kendi işlerimizi yapıyorsak, onlar da kendi işlerini yapmalılar.

Gölcük’te derneğimizi kurduğumuz günden beri çok ilgiyle karşılandık. Çok yakında sözleşmesiz iş yapmayacağız. Tüm Müşterilerimizle sözleşmeli çalışma yapacak. Her Emlakçı sözleşme yapmak durumunda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.